AGON by AOC in Red Bull nadaljujeta z gaming partnerstvom tudi v 2023

25. april 2023

AGON by AOC – ena izmed vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev in IT dodatkov – in Red Bull sta v letu 2023 ponovno združila moči, da bi zavzela svet e-športa. Začetki partnerstva segajo v leto 2019 in od takrat uživa nenehne sadove uspeha, pri čemer sta obe blagovni znamki pripravljeni prinesti še več razburjenja in akcije v globalno igričarsko skupnost.AGON by AOC in Red Bull nadaljujeta z gaming partnerstvom tudi v 2023


Lansko leto je partnerstvo sponzoriralo 519 dogodkov v 23 državah in zagotovilo kar 580 gaming monitorjev AGON by AOC na odrih e-športa po vsem svetu. E-športni dogodki Red Bull so leta 2022 pritegnili več kot 100.000 gledalcev v živo in na spletu. Preko pretočnih dogodkov so ustvarili 14,7 milijona ogledov z neverjetnimi 432 milijoni gledanih minut.
Za vse te dogodke bodo na voljo tekmovalni gaming monitorji iz linij AOC GAMING, AGON in AGON PRO, ki bodo udeležencem omogočili najboljšo možno zmogljivost. Serija AGON PRO vključuje monitorje najvišje ravni v portfelju AGON by AOC, ki so namenjeni profesionalnim igralcem in navdušencem nad e-športom. Ti vrhunski igričarski monitorji so zasnovani v sodelovanju s profesionalnimi e-šport organizacijami – kot je priznana ekipa G2 Esports – vse s ciljem zagotavljanja vrhunske igralne izkušnje, kjer so vložki visoki in med seboj tekmujejo igralske legende. Z visokimi frekvencami osveževanja do 360 Hz, bliskovito hitrimi odzivnimi časi do le 0,5 ms in z nizkim vhodnim zamikom so ti monitorji ustvarjeni za konkurenčne boje.

Leta 2022, so med drugimi, ti trije e-šport turnirji, ki jih sponzorirata Red Bull in AGON by AOC, pritegnili veliko pozornost tekmovalcev in občinstva:
- Red Bull Campus Clutch: Ta globalni Valorant turnir je ekskluziven za študente, leta 2022 pa je serija turnirjev potekala v 50 državah in 300 univerzah. Najboljše ekipe iz 400 dogodkov so napredovale na svetovni finale od 13. do 16. decembra 2022. Finale je potekalo na stadionu Pacaembu v São Paulu v Braziliji, kjer se je ekipa Northwood iz ZDA pomerila s kanadsko ekipo 07 in osvojila naslov Campus Clutch ter glavno nagrado 20.000 €.

- Red Bull Flick: Globalna 2vs2 CS:GO serija turnirjev, v kateri so se amaterske dvojice pomerile z drugimi amaterji ali neposredno povabljenimi dvojci, ki so tekmovali na zemljevidih po meri z načinom igre »Hold the Spot«. Najboljše ekipe iz 13 držav so napredovale na svetovni finale v Kopenhagnu na Danskem, ki je potekalo 19. in 20. novembra 2022. V velikem finalu je nastopila ena od amaterskih dvojic, Alec ‘Puteli’ Koivanen in Juho ‘8Juho8’ Kankaanpää iz finske ekipe KUUsamo.gg in postala prvak Red Bull Flick Invitational 2022 in dobitnik nagrade v vrednosti 20.000 €.

- Red Bull Solo Q: Ta amaterski 1 proti 1 turnir League of Legends, ki poteka v 18 državah, je dosegel vrhunec na svetovnem finalu 2022, med 14. in 16. oktobrom 2022 na Manhattnu v New Yorku, na katerem je zmagal Ahilleas ‘SneakyLemon’ Natsis. Letošnje kvalifikacije za Solo Q so še v teku, finale pa bo potekalo v Londonu v času Mid-Season Invitational (MSI) 19. maja 2023, kar bo udeležencem omogočilo spremljanje turnirja MSI v živo, medtem ko bodo tekmovali v svojih bitkah.


"Pri AGON by AOC smo navdušeni, da nadaljujemo naše partnerstvo z Red Bull Esports, sodelovanjem, ki raste vse od leta 2019. Naša vzajemna predanost premikanju meja tekmovalnega igranja nam je omogočila ustvarjanje nepozabnih izkušenj tako za tekmovalce kot oboževalce. Ponosni smo, da še naprej podpiramo te prestižne dogodke z najsodobnejšimi zaslonskimi tehnologijami, ki jih uporabljamo v naših gaming monitorjih." je ob tem povedala Anna Stefańczyk, vodja globalnega trženja pri AOC.
In zdaj se navdušenje nadaljuje, med drugim tudi s prihajajočimi turnirji v letu 2023:
Red Bull Flick 2023 Finland x AGON by AOC – 22. april 2023 (sobota)
Red Bull Solo Q Denmark x AGON by AOC – 29. april 2023 (sobota)
Red Bull Solo Q Argentina x AGON by AOC – 6. maj 2023 (sobota)

Poleg tega Red Bull in AGON by AOC še naprej podpirata Red Bull Kumite, enega najprestižnejših dogodkov v borbenih igrah.
Z vznemirljivo ponudbo dogodkov in vrhunskimi gaming monitorji bo partnerstvo med Red Bull in AGON by AOC zagotovo ustvarilo še več razburjenja in energije v svetu e-športa tudi v letu 2023. Spremljajte nas za več posodobitev in se pripravite na novo raven igranja!

https://agonbyaoc.com/

Gaming monitorji >>

Nazaj na seznam novic