RSS

Novice in obvestila

Philips Monitors predstavlja novi prenosni monitor 16B1P3302D, popolnega 'prijatelja' na potovanjih, iz priznane prenosne serije 3000. Oblikovalska identiteta te serije je leta 2021 prejela priznanja na podelitvi nagrad Product iF Design Awards in Reddot. Philips 16B1P3302D, ki je zaradi svoje lahke in prenosne zasnove znan po tem, da ga je mogoče enostavno prenašati, je s svojim 15,6-palčnim (diagonale 39,6 cm) zaslonom zlahka primeren za namestitev v aktovko ali nahrbtnik.

Zaslon brez omejitev: nova, tanka serija Philips High Bright 4000 v svoj portfelj digitalnih zaslonov prinaša novo raven vsestranskosti in zanesljivosti. Najnovejši zasloni se lahko inteligentno prilagajajo in premagajo vse svetlobne pogoje za brezhibno delovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Philipsova najnovejša blagovna znamka Evnia je s svojo prisotnostjo in tehničnimi lastnostmi popestrila svet iger in predstavlja svoj najnovejši model monitorja – Philips Evnia 34M2C8600. Zahvaljujoč ukrivljenemu zaslonu in kristalno jasnim slikam ta monitor zagotavlja impresivno igralno izkušnjo.

Prevzemite nadzor s programsko opremo G-Menu iz AGON by AOC! AGON by AOC – ena vodilnih blagovnih znamk gaming monitorjev in IT dodatkov – predstavlja novo programsko opremo G-Menu za upravljanje vseh zunanjih naprav znamke AGON by AOC – od monitorjev do tipkovnic, mišk, slušalk in podlog za miške.

AOC predstavlja zmogljivo linijo poslovnih monitorjev P3 s priklopno postajo USB-C, verižno povezljivostjo in vgrajeno spletno kamero 2MP ali 5MP. Profesionalna linija P3 prihaja s sedmimi novimi monitorji v treh različnih velikostih (24-palčni 24P3CW, 24P3CV in 24P3QW, 27-palčni Q27P3CW, Q27P3CV in Q27P3QW ter 34-palčni ultraširoki CU34P3CV).

Pričakovanja dandanašnjih igričarjev so višja kot kdaj koli prej. Iščejo resnično poglobljeno izkušnjo, ki pritegne njihove čute in jim omogoči, da uživajo v polnem vznemirjenju igre, hkrati pa želijo opremo z najsodobnejšimi specifikacijami. 

Le dotik stran od udobja 17. januar 2023

V vedno več panogah, kot so gostinstvo, izobraževanje, zdravstvo, ipd., se povečuje potreba po udobju in tehnologija na dotik je ena tistih, ki jo pomaga dvigniti na drugo raven. Philips ponuja široko paleto modelov, ki ponujajo rešitev na dotik – kombinacija inovativnosti, vzdržljivosti in kakovosti.

Novo leto se je ravnokar pričelo in strokovnjaki po vsem svetu si nedvomno postavljajo ambiciozne cilje za naslednjih dvanajst mesecev. V želji, da bi uporabnikom ponudili rešitve, ki bodo zadovoljile njihove naraščajoče potrebe, Philips Monitors predstavlja dva povsem nova modela, opremljena z bogato paleto zmogljivosti: Philips 40B1U5600 in Philips 40B1U5601H.

AGON by AOC predstavlja ultimativni igričarski vodnik po božičnih darilih. Praznični čas in veselje sta pred vrati, zato je sedaj pravi čas za nakup novega monitorja ali gaming dodatkov za igralno postajo. AGON by AOC je zbral nekaj predlogov za vse gamerje, ki želijo izboljšati svojo igričarsko zbirko.

Kreativni strokovnjaki, umetniki in profesionalci v kulturnih in kreativnih sektorjih delujejo na najrazličnejše načine in iščejo rešitve, ki ustrezajo njihovim različnim in specifičnim potrebam, vse z namenom, da bi v celoti izrazili svojo ustvarjalnost. Čeprav so te potrebe raznolike, je potreba po visoko zmogljivem monitorju, ki lahko zagotovi funkcije za izboljšanje zmogljivosti, visokokakovostne slike in priročno povezljivost, univerzalna in obvezna.