RSS

Novice in obvestila

Ker se praznična sezona hitro bliža, igričarje čaka nova poslastica. Philips predstavlja prihod novega dodatka v svoji liniji igričarskih monitorjev Evnia: Philips Evnia 32M2C5500W. Zasnovan in opremljen za zagotavljanje hitrosti, resnične potopitve in udobja, ta monitor ljubiteljem iger vseh profilov zagotavlja neskončno uživanje in odlično vrednost, zapakirano v eleganten dizajn.

AGON by AOC napoveduje lansiranje novega monitorja AOC GAMING Q27G3XMN/BK. Inovativni 27-palčni (68,6 cm) monitor združuje revolucionarno tehnologijo MiniLED z neprimerljivo igralno zmogljivostjo, zapakirano po ceni, ki bo izzivala industrijske standarde. Q27G3XMN/BK, namenjen igričarjem, ki iščejo vrhunsko izkušnjo HDR z impresivnimi barvami po odlični ceni, dobesedno blesti med ostalimi gaming monitorji.

Z novim naborom funkcij, ki dopolnjujejo njegovo izdajo, bo Philips dodal nov monitor v svojo linijo izdelkov serije B2B 5000. Philips 49B2U5900CH je opremljen z 32:9 (48,8-palčnim) SuperWide zaslonom, ki je eden od ključnih vidikov tega monitorja in prinaša nove funkcije, kot sta Busylight in nagibna kljuka za slušalke, ki jih še nikoli niste videli na monitorju Philips.

September vedno prinaša energičen impulz, da reorganiziramo svoje življenje in uživamo v novem začetku. Otroci se vrnejo v šolske klopi, družine pa svoj koledar prilagajajo šolskemu letu. Mnogi strokovnjaki se po poletnih počitnicah vrnejo v pisarno, osveženi in pripravljeni na delo. Zato ne preseneča, da je v tem letnem času veliko povpraševanje po elektroniki: glede na podatke, 45 % anketirancev v regiji EMEA načrtuje nakup novih elektronskih izdelkov, od prenosnikov do tablic ter monitorjev in dodatkov za spletne konference.

Novi monitor Philips Evnia 49M2C8900 na novo definira vizualno odličnost s svojim QD OLED zaslonom in drugimi funkcijami. Zasnovan za igričarje, ki iščejo najsodobnejši izdelek vrhunskega razreda, ki se lahko uporablja tako za delo kot zabavo, predstavlja vsestranskost s funkcijami, kot sta velik 32:9 SuperWide (48,9-palčni) zaslon in popolna USB-C priključna postaja.

Za novo šolsko leto AOC predstavlja raznoliko paleto monitorjev, prilagojenih potrebam študentov. Medtem ko se študentje in učenci pripravljajo na prihajajoče šolsko leto, AOC in njegova podznamka AGON by AOC, osredotočena na igre, z navdušenjem predstavljata impresivno paleto monitorjev, zasnovanih za zadovoljevanje njihovih specifičnih potreb. S poudarkom na funkcionalnosti, inovativnosti in cenovni dostopnosti AOC ponuja različne monitorje, ki študentom omogočajo izjemne dosežke pri študiju, obenem pa zagotavljajo vznemirljivo izkušnjo zabave.

AGON by AOC predstavlja 26,5-palčni OLED tekmovalni gaming monitor s 240 Hz: AGON PRO AG276QZD. Najsodobnejši 26,5-palčni igralni monitor je opremljen z OLED panelom, ki prikazuje ostro QHD ločljivost (2560x1440) pri osupljivi frekvenci osveževanja 240 Hz in se ponaša z izjemno hitrim 0,03 ms GtG odzivnim časom.

Novi monitor Philips 40B1U6903CH s priključkom Thunderbolt 4 poslovnim rešitvam prinaša dodatno hitrost. 

S ciljem dodatne produktivnosti Philips predstavlja novi poslovni monitor 40B1U6903CH, opremljen z velikim 39,7-palčnim zaslonom (diag. 100 cm), ločljivostjo 5K2K (5120 x 2160) in hitro večnamensko priklopno postajo Thunderbolt 4.

AGON by AOC predstavlja kompaktni Q24G2A/BK, novo pridobitev v svoji liniji AOC GAMING. Ta igričarski monitor je opremljen z 23,8-palčnim IPS panelom, ki ponuja izjemno ločljivost QHD pri impresivni frekvenci osveževanja 165 Hz in odzivnem času 1 ms MPRT. S kontrastnim razmerjem 1000:1 in 108,7-odstotnim pokrivanjem sRGB barvnega prostora je zasnovan za zagotavljanje osupljive vizualne izkušnje in odzivne zmogljivosti v prostoru prijazni obliki.

Gaming industrija je na vrhuncu zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam in inovacijam, v katerih uživajo igričarji vseh starosti po vsem svetu. Od 15. maja bosta na voljo dva nova monitorja iz linije Evnia, Philips Evnia 25M2N3200W in Philips Evnia 25M2N5200P. V skladu s filozofijo Evnia »gaming za vse« ti monitorji zagotavljajo idealno kombinacijo hitrega delovanja, poglobljenega gledanja in fizičnega udobja ter vabijo igričarje vseh profilov, da uživajo v vsakem trenutku.