RSS

Novice in obvestila

Seriji monitorjev Philips E1 se pridružujejo trije novi modeli. Opremljeni z vsemi bistvenimi elementi, ki jih potrebujejo strokovnjaki in vsi, ki delajo na daljavo, bodo ti novi modeli uporabnikom pomagali ostati povezani in hkrati izboljšati njihovo produktivnost, vse to po konkurenčni ceni.

Takojšnja odzivnost, 240 Hz in ukrivljenost 800R za konkurenčno odličnost: AGON PRO AG456UCZD.
AGON by AOC svoji priljubljeni seriji AGON PRO dodaja še en vrhunski OLED model. 44,5-palčni (113 cm) igričarski monitor AGON PRO AG456UCZD je zasnovan za zagotavljanje poglobljene in brezhibne igralne izkušnje. Novost se ponaša z ukrivljenostjo 800R, ki zagotavlja zaokroženo vizualno izkušnjo, ki igričarje postavi v središče njihovih iger. 

Zaslonski specialist AOC napoveduje lansiranje svoje najnovejše B3 serije, ki odpira popolnoma nov pogled na monitorje B2C, zasnovane za sodobna domača in pisarniška okolja. Nova linija B3 je predstavljena z dvema 23,8-palčnima in dvema 27-palčnima monitorjema, ki so opremljeni z IPS paneli in ločljivostjo Full HD.

AGON by AOC širi svojo linijo AOC GAMING z dodajanjem QHD modela svoji seriji G4, nasledniku nagrajene serije G2. 27-palčni (68 cm) AOC GAMING Q27G4X ima hitri IPS zaslon, visoko ostrino zahvaljujoč ločljivosti QHD (2560x1440), impresivno frekvenco osveževanja 180 Hz, odzivni čas do 1 ms GtG in tehnologijo Adaptive-Sync za konkurenčno raven igralne izkušnje.

Za polni delovni čas iščemo Vodjo prodaje v našem podjetju v Ind. coni Trzin. Vodja prodaje bo odgovoren za upravljanje, usmerjanje in podporo prodajni ekipi podjetja pri doseganju in preseganju prodajnih ciljev. Vodja prodaje bo odgovoren tudi za analizo tržnih trendov, prepoznavanje novih poslovnih priložnosti in razvoj dolgoročnih odnosov s strankami.

AOC-jeva ultraširoka gaming zaslona s 144 Hz/180 Hz in HDR: CU34G2XE/BK & CU34G2XP/BK
Nova 34-palčna (86 cm) gaming monitorja sta namenjena ljubiteljem ultraširokih izkušenj in sta bila natančno zasnovana, da premikata meje poglobljenega igranja iger, hkrati pa zagotavljata izjemno vrednost. CU34G2XE/BK in CU34G2XP/BK sta cenovno dostopna modela, ki igričarjem ponujata panoramski pogled na igre s številnimi visoko zmogljivimi funkcijami.

Najnovejši monitor Philips 49B2U6900CH na novo opredeljuje meje, ki jih na Philipsovem B2B trgu še ni bilo. Model prihaja na trg v februarju in prinaša množico novih funkcij, ki podpirajo sodelovanje in olajšajo skupinsko delo v sodobnem digitalnem delovnem okolju. Poleg novih funkcij se Philips 49B2U6900CH ponaša tudi z velikim 48,8-palčnim zaslonom in DQHD ločljivostjo 5120 x 1440, kar zagotavlja širok, visokokakovosten zaslon, ki bi sicer zahteval dva ločena monitorja.

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, z veseljem oznanja svojo udeležbo, skupaj s PPDS – Philips Professional Displays, na ISE 2024 – vodilnem sejmu za profesionalne AV tehnologije in sistemske integracije, ki se bo vrnil v Barcelono od 30. januarja do 2. februarja 2024.

Štirje novi modeli, opremljeni s funkcijami, ki vam omogočajo, da ostanete povezani in obenem izboljšate svojo produktivnost, se bodo januarja pridružili liniji monitorjev serije Philips E1. Da bi kar se da celovito zadovoljili številne potrebe sodobnih strokovnjakov v hibridnem delovnem okolju, bo ta linija spomladi dobila še dodatne modele.

Ker je praznični čas pred vrati, je MMD, vodilni zaslonski strokovnjak in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, ustvaril vodnik, ki vam bo zagotovo pomagal najti popolno darilo. MMD je zavezan zagotavljanju inovacij in vrhunski izkušnji, ki sije skozi raznoliko paleto visokokakovostnih monitorjev, zasnovanih za popestritev vsakega delovnega prostora, tako doma kot v pisarni.