Dejavnost

V podjetju PC H.AND se ukvarjajo z zastopanjem, distribucijo, prodajo računalnikov, računalniških komponent in opreme priznanih proizvajalcev ter avdio-video in pisarniške opreme.

Podjetje je centralni servisni partner v Sloveniji za garancijska in izven garancijska popravila monitorjev različnih blagovnih znamk.
V prizadevanju za najvišje zadovoljstvo svojih strank in partnerjev nudijo vrhunsko tehnično podporo ter svetovanje, izvedbo in vzdrževanje lokalnih računalniških omrežij

Svojo dejavnost dopolnjujejo s kakovostnim servisnim centrom na sedežu podjetja ter hitro odzivnimi in zanesljivimi terenskimi servisnimi storitvami informacijske opreme.

V podjetju razvijajo in izdelujejo računalniške sisteme blagovne znamke PCH, ki so plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj s področja informatike.

Podjetje PC H.AND zastopa, prodaja in nudi servis računalniške in pisarniške opreme. Med široko ponudbo računalniške opreme (računalniki, strežniki, prenosniki, monitorji, tiskalniki, komponente,itd.), ter avdio-video opreme (TV sprejemniki, zabavna elektronika, itd.) zastopajo in prodajajo tudi pisarniško opremo, kot so uničevalci dokumentov, aparati za zgibanje dokumentov, odpiralci pisem in rezalniki papirja.

Zagotavljajo strokovno pomoč pri nameščanju aplikativne programske opreme in uporabniških aplikacij ter namestitvi varnostnih in identifikacijskih certifikatov. Kot koordinator med stranko in različnimi zunanjimi izvajalci, zagotavljajo transparentnost in korektnost pri uvajanju, vzdrževanju in nadgradnji IT sistemov.

 

V podjetju PC H.AND d.o.o. nudijo tudi ustrezno rešitev uničenja podatkov z magnetnih pomnilniških medijev, kot so trdi diski  in kasete s trakom. Postopek poteka v dveh korakih: razmagnetenje magetnega medija in opcijsko fizično uničenje trdega diska. Storitev je skladna s številnimi evropskimi in ameriškimi direktivami o uničevanju nosilcev digitalnih podatkov in jo uporabljajo številna svetovno priznana podjetja, kot so Bank of America, Cisco Systems, eBay, HP, Intel in mnoga druga.

Strateška naravnanost podjetje usmerja k spremljanju sodobnih tržnih zahtev ter novosti s področja informacijskih tehnologij. Vseskozi iščejo nove poslovne priložnosti, prek katerih vzpostavljajo tudi nove poslovne vezi in partnerstva. Gradijo na trdnih partnerskih odnosih, kar jim omogoča boljše poznavanje partnerjev in njihovih potreb.
Kupci v veleprodaji so pretežno podjetja, ki se ukvarjajo z nadaljnjo prodajo, storitvami na IT-področju ali visokotehnološka proizvodna podjetja, med končnimi kupci pa so tako pravne kot fizične osebe.

 

Partnerstva

Kot uvoznik in prodajalec pri PC H.AND-u na slovenskem trgu zastopajo svetovno priznana podjetja, kot so: Philips, AOC, Buffalo, Mikrotik, Sapphire, Zotac, Ergotron, MemorySolution, 3M Microtouch, FSPi-gotU in Trezor ter so že vrsto let uspešen poslovni partner podjetij Microsoft, Intel, HP, Fujitsu, Cisco Systems, Panasonic, Epson, CanonLenovo in Toshiba.

Program računalniške ter avdio-video opreme dopolnjujejo z zastopanjem in prodajo pisarniške opreme Intimus.