Dejavnost

Podjetje PC H.AND je na slovenskem tržišču prisotno že več kot 35 let. Glavna dejavnost podjetja je zastopstvo, servis, distribucija in prodaja računalnikov in računalniške opreme, avdio-video ter pisarniške opreme največjih svetovnih proizvajalcev. 

 

Pchand IOC Trzin

PC H.AND IOC Trzin - Računalniška hiša s tradicijo

 

Zastopstvo, distribucija, servis, prodaja

Podjetje PC H.AND zastopa, prodaja in nudi servis računalniške, avdio-video in pisarniške opreme. Med široko ponudbo računalniške opreme (računalniki, strežniki, prenosniki, monitorji, monitorji na dotik, profesionalni zasloni za digitalno prikazovanje / digital signage, nosilci zaslonov, tiskalniki, komponente, itd.), ter avdio-video opreme (TV sprejemniki, zabavna elektronika, itd.) zastopamo in prodajamo tudi pisarniško opremo, kot so uničevalci dokumentov, aparati za zgibanje dokumentov, odpiralci pisem in rezalniki papirja. V podjetju razvijamo in izdelujejo računalniške sisteme blagovne znamke PCH, ki so plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj s področja informatike.

Originalni in vrhunski kompatibilni deli

V podjetju PC H.AND nudimo tudi široko ponudbo tako originalnih kot izjemno kvalitetnih kompatibilnih rezervnih delov, kot so baterije (za telefon, tablico, prenosnik, digitalni fotoaparat, GPS, ročno orodje,...), adapterji, polnilci, zasloni za prenosnike, nadomestne tipkovnice, rezervni deli in še veliko več. Več kot 6.000 izdelkov za preko 185. naprav!

Servis in vzdrževanje računalniške opreme

Svojo dejavnost dopolnjujemo s kakovostnim servisnim centrom računalnikov in računalniške opreme na sedežu podjetja ter hitro odzivnimi in zanesljivimi terenskimi servisnimi storitvami informacijske opreme. Za nemoteno in brezskrbno delovanje IT opreme, podjetjem nudimo pogodbeno vzdrževanje računalniške opreme. Podjetje je hkrati centralni servisni partner v Sloveniji za garancijska in izven garancijska popravila monitorjev različnih blagovnih znamk. V prizadevanju za najvišje zadovoljstvo svojih strank in partnerjev nudimo vrhunsko tehnično podporo ter svetovanje, izvedbo in vzdrževanje lokalnih računalniških omrežij

Zagotavljamo strokovno pomoč pri nameščanju aplikativne programske opreme in uporabniških aplikacij ter namestitvi varnostnih in identifikacijskih certifikatov. Kot koordinator med stranko in različnimi zunanjimi izvajalci, zagotavljamo transparentnost in korektnost pri uvajanju, vzdrževanju in nadgradnji IT sistemov.

Industrijska elektronika

Podjetje PC H.AND je zanesljiv partner in dobavitelj industrijske elektronike in komponent za industrijske računalnike priznanih svetovnih proizvajalcev, za uporabo na področju avtomatizacije, Digital Signage rešitev, igralništva, medicine, omrežnih komunikacij, itd.

IT rešitve

Podjetje PC H.AND d.o.o. je že več kot 35 let med vodilnimi podjetji za inženiring v računalništvu in informatiki v Sloveniji in partner številnih svetovnih proizvajalcev informacijskih tehnologij. Poleg načrtovanja IT rešitev nudimo pregled obstoječega stanja ter natančen izris rešitve, svetujemo na področju izboljšanja delovanja obstoječih IT rešitev iz najrazličnejših vidikov in implementiramo sodobnejše, naprednejše programske in strojne rešitve. Našim strankam nudimo vzdrževanje sistemov in zagotavljanje strokovne tehnične podpore in storitve. Več o naših IT rešitvah lahko najdete tukaj

Uničenje magnetnih medijev

V podjetju PC H.AND d.o.o. nudimo tudi ustrezno rešitev uničenja podatkov z magnetnih pomnilniških medijev, kot so trdi diski in kasete s trakom. Storitev je skladna s številnimi evropskimi in ameriškimi direktivami o uničevanju nosilcev digitalnih podatkov in jo uporabljajo številna svetovno priznana podjetja, kot so Bank of America, Cisco Systems, eBay, HP, Intel in mnoga druga.

 

Strateška naravnanost podjetje usmerja k spremljanju sodobnih tržnih zahtev ter novosti s področja informacijskih tehnologij. Vseskozi iščemo nove poslovne priložnosti, prek katerih vzpostavljamo tudi nove poslovne vezi in partnerstva. Gradimo na trdnih partnerskih odnosih, kar nam omogoča boljše poznavanje partnerjev in njihovih potreb.
Kupci v veleprodaji so pretežno podjetja, ki se ukvarjajo z nadaljnjo prodajo, storitvami na IT-področju ali visokotehnološka proizvodna podjetja, med končnimi kupci pa so tako pravne kot fizične osebe. 

Partnerstva

Kot uvoznik in prodajalec pri PC H.AND-u na slovenskem trgu zastopamo svetovno priznana podjetja, kot so: PhilipsAOCSharpMikrotikZotacB-TechHisenseErgotronMemorySolutionDuracell in FSP ter smo že vrsto let uspešen poslovni partner podjetij MicrosoftIntelHPFujitsuCisco SystemsEpsonCanon in Lenovo.

Program računalniške ter avdio-video opreme dopolnjujemo z zastopanjem in prodajo pisarniške opreme Intimus.