AGON by AOC predstavlja dve AOC GAMING miški in brezžične slušalke

29. oktober 2021

AOC Gaming miška GM530 in GM510 ter slušalke GH401.jpgAGON by AOC širi svoje igričarsko vesolje

Ena izmed vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev in IT dodatkov – AGON by AOC – širi svoj portfelj igralnih perifernih naprav z dvema novima miškama (AOC GM510 in GM530) in brezžičnimi slušalkami (AOC GH401). Opremljene z visoko-kakovostnimi senzorji Pixart in dobro premišljenim dizajnom, vključno s prilagodljivim RGB Light FX, obe miški odlično dopolnjujeta inventar tako začetnikov, kot izkušenih in zahtevnih igričarjev. Za tiste igričarje, ki si pri komunikaciji s soigralci ne želijo oviranja s kabli, gaming slušalke GH401 za prenos zvoka uporabljajo 2,4 GHz brezžično tehnologijo in ponujajo jasen ter udaren zvok z ojačanimi nizkimi toni, zahvaljujoč 50-milimetrskemu neodim gonilniku.

Preden se odpravi v ječo, visoko na stolpu, da bi ubijal orke in zmaje, mora vsak pustolovec izpiliti svojo opremo, se založiti z napoji in izboljšati svoj značaj – tako kot današnji igričarji, ki se prav tako zanašajo na vrhunsko igralno opremo, da bi bili uspešni v svoji igri. Ergonomska in lahka miška, ki se tesno prilega uporabnikovi roki, je ključnega pomena za dosego 360-stopinjskih natančnih zadetkov med najtežjimi igralnimi sejami. Kot osrednja krmilna naprava v računalniških igrah, so igralne miške glavno orožje igričarjev, zato jo je potrebno izbrati zelo premišljeno.


Natančnost na dosegu roke z novimi AOC Gaming miškami

Pred kratkim, je bil celoten gaming portfelj preimenovan pod oznako “AGON by AOC”, ki služi igričarjem vseh ravni v treh kategorijah – začetnim avanturistom (AOC GAMING), ambicioznim junakom (AGON) in profesionalnim legendam (AGON PRO).
Portfelj gaming perifernih naprav AGON by AOC že vključuje tri igralne miške za različne ravni spretnosti, GM200 za začetnike, GM500 za igričarje srednje ravni s certifikatom NVIDIA Reflex za izjemno nizko zakasnitvijo in vrhunsko miško AGON AGM700 s snemljivimi utežmi za fine nastavitve.

AOC GAMING miška GM530

AOC GAMING miška GM530Sedaj se igralnim miškam serije 500 v kategoriji AOC GAMING pridružujeta modela GM530 in GM510. AOC GAMING GM530 je izjemno ergonomska miška za desničarje z dvojnimi silikonskimi stranskimi ročaji, ki uporabnikom pomagajo držati miško na mestu in slediti svoji tarči v profesionalnih igrah, kjer morajo biti še posebej precizni. Njegov vrhunski senzor Pixart PMW3389 natančno sledi s 16000 resničnimi DPI. Miška uporablja stikala Kailh za izjemne povratne informacije in hitre odzive z visoko vzdržljivostjo (ocenjeno na 80 milijonov klikov), primerno za profesionalce. Mat UV premaz na sprednji površini je koži prijazen in se na otip občuti izvrstno. Poleg primarnega levega in desnega gumba ter kolesca na klik, ima AOC GM530 tudi dva gumba na levi strani za palec in ​​dva dodatna gumba pod kolescem. Gumbi so popolnoma prilagodljivi zahvaljujoč programski opremi AOC G-Menu, ki omogoča sinhronizacijo dveh RGB con miške z osvetlitvijo Light FX RGB iz preostalega ekosistema AGON. GH530 je opremljena s pletenim kablom in pozlačenim USB priključkom.

AOC gaming miška GM510

AOC GAMING miška GM510GM510 je miška za desničarje z edinstvenim vzorcem satja, zaradi česar je zelo lahka, saj tehta le 58 g (brez kabla). Ker je miška tako lahka, za hitre premike v napetih situacijah ni potrebnega skoraj nobenega truda, kar včasih odloča o zmagi in porazu v tekmovalnih FSP igrah. Zasnova prezračevalne lupine tudi zmanjšuje verjetnost, da bo vaša dlan postala prepotena in spolzka, kar je odlično v vročih poletjih. Tako kot GM530 tudi GM510 uporablja vzdržljiva (80 milijonov klikov), otipljiva in udobna stikala Kailh ter enak vrhunski Pixart senzor kot GM530 za natančno sledenje gibanju, tudi med manevri z visokimi pospeški. Šest gumbov (vključno z dvema gumboma za palec) je popolnoma prilagodljivih s programsko opremo AOC G-Menu, posamezno območje RGB pa je mogoče sinhronizirati tudi z drugo opremo AGON.


Prisluhnite korakom junakov z vsestranskimi GH401 AOC GAMING

AGON by AOC je marca predstavil dvoje žične igralne slušalke, GH200 s 3,5 mm priključkom in stereo zvokom ter GH300 s povezavo USB in 7.1 virtualnim prostorskim zvokom. Oba para slušalk uporabljata 50 mm neodim gonilnike za zagotavljanje bogatega in čistega zvoka v frekvenčnem območju od 20 Hz do 20 kHz.

Brezžične igralne slušalke AOC GAMING GH401

Brezžične igralne slušalke AOC GAMING GH401Za igričarje, ki iščejo več svobode gibanja med intenzivnimi igralnimi sejami, AGON by AOC sedaj ponuja nove brezžične igralne slušalke AOC GAMING GH401, ki uporabljajo brezžično tehnologijo 2,4 GHz za doseganje dometa do 10 metrov. Lahko se jih poveže tudi s 3,5 mm stereo priključkom, v kolikor brezžična povezava ni potrebna, zaradi česar kraljujejo v obeh svetovih. Vgrajena baterija je sposobna oddajati zvok do 17 ur (pri 50% nastavitvi glasnosti) in jo je mogoče polniti prek sodobne povezave USB-C. Model GH401 je opremljen z enakim 50 mm neodim gonilnikom, ki ga hvalijo zaradi čistega in visoko-natančnega zvoka, ter je opremljen z enako udobnimi blazinicami iz umetnega usnja in spominske pene, kot pri modelih GH200 in GH300, zaradi česar je primeren za dolge igralne seje. Snemljiv mikrofon za odpravljanje hrupa je mogoče prilagoditi za udobje in optimalno razdaljo za jasen govor, medtem ko vgrajeni kontrolniki omogočajo enostaven dostop do gumbov za izklop zvoka in nastavitev glasnosti. Slušalke GH401 so združljive z osebnimi računalniški ter PS4 in PS5 konzolami.

Igralni miški AOC GM530 in GM510 bosta na voljo od novembra 2021 po priporočeni maloprodajni 39,00 € za kos.
Igralne slušalke AOC GH401 bodo na voljo od novembra 2021 po priporočeni maloprodajni ceni 79,00 €.

https://eu.aoc.com/en/gaming


Nazaj na seznam novic