AGON by AOC predstavlja gaming miško GM510 in AGON PRO monitor AG274QGM s 300 Hz, QHD in NVIDIA Reflex podporo

14. januar 2022

Legendarne specifikacije z izjemno hitrim mini LED monitorjem

Ena izmed vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev  in IT dodatkov – AGON by AOC – s ponosom predstavlja AGON PRO AG274QGM, mini LED monitor najvišje hitrosti. 68,6 cm (27”) AG274QGM se ponaša z IPS panelom ločljivosti QHD (2560 x 1440 slikovnih pik), neverjetno hitrostjo osveževanja 300 Hz, podporo za NVIDIA G-SYNC ULTIMATE in vključuje NVIDIA Reflex Analyzer. Kot dopolnitev tega impresivnega monitorja, AGON by AOC predstavlja gaming miško AOC GAMING GM510, ki sedaj tudi podpira NVIDIA Reflex, in se lahko uporablja skupaj z AG274QGM, da igričarjem zagotovi natančne podatke o zakasnitvi njihovega sistema. Gamerji lahko zdaj sodelujejo v tekmovalnih sejah, saj vedo, da imajo najnižjo možno stopnjo zakasnitve sistema in da njihova oprema ne moti njihovih hitrih refleksov. Spustimo se v vročo cono!

 AGON PRO AG274QGM mini LED monitor  s 300 Hz, QHD In NVIDIA Reflex podporo

AGON PRO AG274QGM mini LED monitor s 300 Hz, QHD in NVIDIA Reflex podporo


Igranje na robu

V tekmovalnem okolju hitrih in napetih iger, kjer se zmaga meri v milisekundah, so vložki neverjetni in že ena napačna miselna poteza ali celo majhna zamuda pri vstopu lahko pomeni predčasno izgubo. Igre, ki uporabljajo NVIDIA Reflex API, bodo zmanjšale vhodno zakasnitev z dinamično sinhronizacijo grafičnih procesorjev Geforce s CPE, tako da lahko igričarji hitreje dosežejo cilje, se hitreje odzovejo in natančneje ciljajo. Poleg tega lahko zbirka NVIDIA Reflex Analyzer deluje v tandemu z monitorji in vhodnimi napravami, ki podpirajo NVIDIA Reflex, kar uporabnikom omogoča, da natančno vidijo, kakšna je njihova skupna sistemska zamuda. To jim zagotavlja, da skočijo v igro, saj vedo, da njihov računalnik deluje z najnižjo možno stopnjo zamude.


Dvigovanje lestvice

AGON PRO AG274QGM je zasnovan natančno za te konkurenčne in usposobljene gamerje, katerim je pomembna vsaka milisekunda. Ta ambiciozen gaming monitor ponuja izjemno hitrost osveževanja 300 Hz in odzivni čas samo 1 ms GtG. AG274QGM se ponaša tudi z ločljivostjo QHD (2560 x 1440 slikovnih pik), kar je današnja popolna kombinacija, ko gre za doseganje visoke hitrosti sličic in visoke ravni vizualne zvestobe hkrati.

AG274QGM je opremljen z IPS panelom širokega spektra, ki zagotavlja široke kote gledanja in visoko barvno natančnost, ter je podprt s patentirano kalibracijo barv s strani NVIDIA. Mini LED osvetlitev ozadja monitorja je sestavljena iz 576 zatemnitvenih območij, kar monitorju omogoča pridobitev certifikata VESA DisplayHDR 1000 za privlačne svetle slike in globoke črne barve, in ima za posledico resnično poglobljeno vizualno izkušnjo. V kombinaciji z visoko hitrostjo osveževanja 300 Hz, je AG274QGM mini LED monitor z najvišjo hitrostjo. Poleg tega je ta model opremljen s tehnologijo NVIDIA G-SYNC ULTIMATE, ki uporabnikom nudi prednosti spremenljive hitrosti osveževanja za odpravo trganja in trzanja slike. Še več, zmanjša vhodni zamik, tudi če so omogočene funkcije visoke zvestobe, kot je realističen HDR. Vgrajeni modul G-SYNC ponuja spremenljivi "overdrive", kjer je odzivnost slikovnih pik optimizirana za spremembe v hitrosti osveževanja. AG274QGM omogoča gamerjem, da resnično uživajo v izkušnji, z nič manj kot idealno hitrostjo sličic.

Poleg tega AG274QGM vključuje NVIDIA Reflex Analyzer. Ta modul zazna klike, ki prihajajo iz igralne miške in meri čas do spremembe nastalih slikovnih pik (npr. blisk pištole) na zaslonu. Za večjo prilagodljivost pri vsakodnevni uporabi ima AG274QGM štiri vrata USB 3.2, ki uporabnikom omogočajo neposredno povezljivost za njihovimi zunanjimi napravami, kot sta tipkovnica ali miška. Zeleno označena vrata USB med njegovimi priključki so namenjena integraciji z NVIDIA Reflex Analyzer.


AGON AOC gaming miška GM510 NVIDIA Reflex


AGON AOC gaming miška GM510 NVIDIA Reflex


AGON by AOC izpostavlja še eno igralno miško, ki podpira funkcijo NVIDIA Reflex. Po predstavitvi obojeročne igralne miške GM500 leta 2021, AGON by AOC sedaj predstavlja novo miško AOC GAMING GM510 NVIDIA Reflex. Ta izjemna, desničarska miška se ponaša z izrednim videzom – nenavadnim vzorcem satja. Zaradi te edinstvene oblike in strukture je miška bistveno lažja (58 g). Zmanjšane kontaktne točke in zračna zasnova miške omogočajo veliko bolj udobno rokovanje. AOC GM510, opremljen z visoko-kakovostnim senzorjem Pixart PMW3389 in vzdržljivimi stikali Kailh, ocenjenimi za 80 milijonov klikov, ponuja impresivnih 16000 DPI, pospešek 50 g in natančnost sledenja 400 palcev na sekundo. Vse te funkcije skupaj naredijo to miško za pravo visoko natančno orodje za vse tekmovalne gamerje.

Ker oba predstavljena izdelka podpirata NVIDIA Reflex, je miško GM510 mogoče priključiti na namenska Reflex USB vrata monitorja AG274QGM, kar zagotavlja igričarjem takojšnje in natančne povratne informacije o zakasnitvi njihovega sistema. V tekmovalnem svetu iger, kjer sta reakcijski čas in nizka latenca izjemnega pomena, bosta AG274QGM in GM510 najboljša partnerja igričarjev. Na ta način lahko gamerji preprosto rešijo vse težave z zakasnitvijo sistema in izboljšajo zmogljivost svojih sistemov s takojšnjo povratno informacijo. Hitro in napeto igranje na tekmovalni sceni še nikoli ni bilo tako razburljivo!

Razpoložljivost in cena monitorja AGON PRO AG274QGM še nista potrjeni, medtem ko je miška AOC GAMING GM510 že na voljo po priporočeni ceni 39,90 €.

https://eu.aoc.com/en/gaming

Nazaj na seznam novic