Izvozi artikel:
Deli z ostalimi na:
Ident artikla: 8023160

Antivirusni program ESET NOD32 Slo/Ang BOX (1 leto/1 računalnik)

26,99 €
Osnovna protivirusna zaščita pred škodljivo kodo - zagotavlja odlično zaznavo, hitrost in uporabnost.
Ta izdelek ni več dobavljiv!
Opis izdelka

Hitra in zmogljiva zaščita pred virusi, vohunskimi programi in poskusi ribarjenja

Vaša najboljša obramba proti virusom, trojanskim konjem, črvom, vohunskim programom, oglaševalskimi programi in korenskimi kompleti - najboljša izbira za IT poznavalce. S tehnologijo ThreatSense® zagotavlja proaktivno zaščito in najmanjšo porabo sistemskih sredstev med podobnimi rešitvami na trgu.

Preizkušen in hiter antivirus, ki ne upočasni računalnika


•    Antivirus
•    Antispyware
•    Anti-Phishing
•    Gamer Mode
•    Social Media Scanner
•    Zaščita pred ranljivostmi
•    Napredni pregledovalnik
•    Nadzor naprav

Izboljšana zaznava usmerjenih napadov


Zanesite se na preizkušeno antivirus in antispyware zaščito z edinstveno tehnologijo zaznave. Zaščitite se pred usmerjenimi grožnjami z našim preprečevalnikom izrabljanja ranljivosti v programski opremi in naprednim pregledovalnikom pomnilnika.


Varnejši družabni omrežji Facebook in Twitter

Ostanite zaščiteni tudi v družabnih omrežjih. Spremljajte svoje podatke, ki so javno dostopni in spreminjajte nastavitve svojega profila.
•    Na Facebooku lahko zaščitite svojo časovnico in sporočila pred zlonamerno vsebino.
•    Na Twitterju lahko zaščitite svoj profil in objave pred zlonamernimi povezavami.


ESET Unilicense

Unilicense je edinstven način licenciranja, ki vam omogoča zaščito računalnikov z različnimi operacijskimi sistemi - Windows, Mac in Linux.

ESET vam omogoča popoln nadzor

Uživajte v polni moči svojega računalnika: Igrajte, delajte in se povezujte brez upočasnitev. Naši programi prepuščajo moč računalnika vam.
Namestite in pozabite ali nastavljajte podrobnosti: Uživajte v najboljši zašiti s privzetimi nastavitvami ali pa nastavljajte eno od več kot 150 nastavitev.


Naše najnovejše tehnologije za vašo varnost

Zaščita pred izkoriščanjem: Zmogljiva zaščita pred grožnjami, ki izrabljajo varnostne luknje v spletnih brskalnikih, bralnikih dokumentov in e-poštnih odjemalcih.
Napredni pregledovalnik pomnilnika: Dodatna zaščita pred kompleksnimi šifriranimi grožnjami. Neposredno pregledovanje delovnega spomina.
Zaščita pred ranljivostmi: Napredna funkcija, ki ščiti pred grožnjami, ki poskušajo zlorabljati varnostne luknje v omrežnih protokolih.


* Opomba: Licenca velja 365 dni in se jo lahko namesti na en (1) računalnik. BOX verzija vsebuje DVD embalažo z namestitvenim CD-jem, uporabniškim priročnikom in registracijsko kartico s serijsko številko.

Cena licence vključuje vse nadgradnje in obnove virus definicij za čas enega leta (365 dni) od nakupa. Vse licence se beležijo s pomočjo ESET NOD32 nadzornega centra in omogočajo avtomatsko »internetno posodabljanje« in nadgradnjo sistema ESET NOD32 v času trajanja licence.
Tehnične lastnosti
Video

Dokumenti