AOC predstavlja 15,6-palčni prenosni monitor I1601P s hibridnima USB-C in USB-A povezavama

8. julij 2021

Prenosni monitor AOC I1601PZaslonski specialist AOC razširja svojo ponudbo prenosnih monitorjev z novim I1601P. Prenosni zasloni so enostavna rešitev, da iz enega monitorja dobite več zaslonsko razširitev, ne glede na to, ali ste na poti, v službi ali v majhni domači pisarni. 15,6-palčni (39,5 cm) I1601P je eleganten, kompakten in po velikosti podoben zaslonom za prenosnike. I1601P ima polno visoko ločljivost (Full HD) in IPS tehnologijo panela za ustvarjanje bogatih barv in ostrine ter širokih vidnih kotov (170/170°). Lahko ga povežete prek USB-A in USB-C vhoda, zahvaljujoč rešitvi z enim kablom (kabel je priložen v škatli).

Ne glede na to, ali delate od doma ali v pisarni, drugi zaslon poveča produktivnost, tako da učinkovito podvoji uporabni prostor na zaslonu. Za mnoge je postalo očitno, da delo samo na enem zaslonu, kot je zaslon prenosnega računalnika, ovira potek dela, saj povzroča nered in preobremenitev delovnega prostora. 

Prenosni monitor AOC I1601P

Prenosni monitor AOC I1601P: ustvarite več-monitorsko postavitev s pomočjo hibridne USB povezaveSeveda to velja tudi pri delu na poti. Uporabniki, ki so navajeni delati z dvema zaslonoma na pisarniški mizi, bodo zahtevali enako povečanje produktivnosti tudi ko so na poti, na vlaku ali letalu, ali na terenu. 

AOC-jevi prenosni zasloni so v teh primerih odlična rešitev. Njegova ponudba prenosnih zaslonov ima veliko možnosti; I1601FWUX na primer ponuja prenosni 15,6-palčni zaslon s povezljivostjo USB-C, medtem ko I1659FWUX ponuja podoben panel s tehnologijo USB DisplayLink, ki uporablja priključek USB-A. 

Najnovejši I1601P združuje najboljše iz obeh svetov, zahvaljujoč hibridni enokabelski rešitvi. Za prenosnike in naprave, opremljene z USB-C, lahko 1601P enostavno povežete z enim kablom USB-C. Povezava bo napajala zaslon in prenašala video signal prek alternativnega USB DisplayPort načina.

AOC I1601P

Smart Cover: Priloženi pametni ovitek ščiti zaslon znotraj ali zunaj torbe pred umazanijo in poškodbami. Ko je zaslon v uporabi, pa pokrov deluje kot prožno držalo zaslona


Nova dimenzija prilagodljivosti 


Medtem ko je tehnologija USB-C vse pogostejša, starejši prenosniki in naprave morda nimajo teh vrat. V tem primeru tehnologija DisplayLink prenaša video signal prek običajnih vrat USB-A, ki ponuja takojšnjo storilnost celotni paleti starejših in novejših naprav. Gonilnike DisplayLink lahko prenesete za različne operacijske sisteme, vključno z Windows, macOS, Android, ChromeOS in Ubuntu.

Prilagodljiva uporaba tako za starejše kot sodobne računalnike omogoča več scenarijev, v katerih je mogoče uporabiti I1601P. V podjetjih in domovih, kjer imajo nekatere naprave morda USB-C, nekatere pa samo USB-A, I1601P poskrbi za zaslonsko razširitev. Dodatna prednost sekundarnega zaslona je ogromna; en zaslon lahko prikaže e-pošto ali odjemalca za pomenke, medtem ko drugi prikaže Wordov dokument ali preglednico. Lahko pa si na enem zaslonu ogledate video, na drugem pa ustvarite zapiske. Vse je odvisno od vaše domišljije!

Nosite ga varno kamor koli

Zasnova modela I1601P je minimalistična, s sivim aluminijastim zadnjim delom in tankimi črnimi okvirji na sprednji strani. Priloženi SmartCase lahko zaščiti zaslon pred praskami, medtem ko ga prenašate, poleg tega pa služi kot zložljivo stojalo. Pri teži samo 800 g, je dovolj lahek, da ga lahko nosite v torbi ali nahrbtniku na letalih in vlakih ali na vsakodnevni poti.

Prenosni monitor AOC I1601P


AOC I1601P je opremljen s 15,6-palčnim IPS panelom ločljivosti 1920 x 1080, ki ima frekvenco osveževanja 60 Hz in odzivni čas 5 ms GtG. Z nivojem svetlosti 220 nits in premazom proti bleščanju je uporaben v večini standardno razsvetljenih okolij, tehnologija LowBlue pa omogoča zmanjšanje potencialno škodljive modre valovne dolžine. I1601P se lahko uporablja v ležečem in pokončnem načinu. Do OSD zaslonskega menuja lahko dostopate s fizičnimi gumbi, ali preko programske opreme i-Menu, kjer je mogoče vključiti funkcijo Auto-Pivot. 

Prenosni monitor AOC I1601P bo na voljo od avgusta 2021 dalje po priporočeni prodajni ceni 239 EUR.

https://eu.aoc.com/en/Nazaj na seznam novic