AOC predstavlja 31,5" premijski monitor U32U1 – zasnovan s strani Studio F. A. Porsche

24. julij 2020

Dobitnik nagrade Red Dot Design Award 2019 sedaj v trgovinah 

Zaslonski specialist AOC ponosno predstavlja U32U1, 31,5-palčni (80 cm) profesionalni monitor. Rezultat kombinacije drznega dizajna, ki ga je prispevala svetovno znana oblikovalska agencija Studio F. A. Porsche in AOC-jeve vrhunske zaslonske tehnologije. “Design by Studio F. A. Porsche” je sinonim za prefinjeno in izpopolnjeno zasnovo izdelkov, ki jo občuduje ves svet – zato ne preseneča, da je ta 4-stranski brezokvirni zaslon prejel prestižno nagrado Red Dot Design Award. Ta vrhunski poslovni monitor z ločljivostjo 4K in VESA DisplayHDR 600, namenjen predvsem oblikovalsko zavednim in domačim uporabnikom, je sedaj na voljo. 

AOC U32U1

 

Profesionalni monitor AOC U32U1 zasnovan s strani oblikovalskega studia F. A. Porsche

prejemnik nagrade Red Dot Design Award 2019

 

U32U1 - drzen, nagrajen dizajn za profesionalno uporabo

Monitor U32U1 takoj osupne z svojim izjemnim dizajnom, ki ga je zasnoval eden najbolj priznanih oblikovalskih studijev, Studio F. A. Porsche, zato ni presenetljivo, da je bil okronan z nagrado Red Dot Design Award. 
 
S spreminjajočim se dojemanjem poklicnega in zasebnega življenja ljudje vse bolj postavljajo pod vprašaj strogo razlikovanje med izdelki, namenjenimi profesionalni in osebni uporabi. Zasnova U32U1 odraža prav to. Namenjen je uporabnikom z visokimi estetskimi zahtevami in vključuje trende v klasičnem oblikovanju pohištva. Stojalo v obliki cevastega stativa ustvarja vizualno lahkotnost in omogoča izstopanje v katerem koli okolju in uporabi. 
 
Odlikujejo ga tudi druge vrhunske oblikovne značilnosti: 4-stranski zaslon brez okvirja, tanek, nagibljiv in vrtljiv zaslon sedi na svojem svetlečem kovinskem stativu, ki ga je mogoče nastaviti po višini do 120 mm. Aluminijasta hrbtna plošča z zaobljenimi vogali, na kateri so nameščeni kabelski priključki, ustvarja lep kontrast temno sivemu ravnemu zadnjemu pokrovu. Prava funkcionalna novost je, da ta plošča ostane v istem položaju, ko se zaslon zasuka v pokončni položaj (funkcija vrtenja), tako da kabli ostanejo na istem mestu. Za večjo prilagodljivost ima zaslon tudi VESA podporo za namestitev na zunanja stojala ali stenske nosilce.

 

AOC U32U1

AOC U32U1

 

 

Odlična zmogljivost za profesionalne zahteve 

Izjemno velik 31,5-palčni (80 cm) zaslon IPS je opremljen z briljantno 4K UHD ločljivostjo (3840 x 2160 slikovnih pik). Zahvaljujoč skladnosti s standardom VESA Display HDR600, zaslon prinaša 10-bitno barvno globino, kar ima za posledico 1,07 milijarde barv. Slike so sijajne z impresivnim kontrastom in barvami od svetleče bele do najgloblje črne barve. Zaslon pokriva 135% sRGB, 100% AdobeRGB in 98% barvnega prostora DCI-P3, zato je idealna izbira za profesionalce in navdušence nad videom in fotografijo ter oblikovalce. 
 

Dobro povezan z USB-C 

Poleg priključka DisplayPort 1.4 ima ta monitor tudi HDMI 2.0 ter vrata USB-C in vozlišče USB 3.2. Povezava USB-C ponuja alternativni način DisplayPort za prenos video signalov visoke ločljivosti iz prenosnika ali drugega računalnika. USB napajanje lahko hkrati napolni baterijo prenosnega računalnika do 65 W, prenos podatkov USB 3.2 pa zagotavlja bliskovit prenos podatkov. 
 
“Odlična kombinacija vrhunske tehnologije in izjemen dizajn je tisto, kar naredi naše nove monitorje, razvite v sodelovanju s Studio F. A. Porsche, nekaj zares posebnega,” je povedal Stefan Sommer, direktor trženja in poslovnega managementa za Evropo. “Po velikem uspehu naših prvih skupno izdelanih monitorjev pred dvema letoma sem vesel, da lahko sedaj predstavimo nov model, ki se odlikuje z svojim izjemnim dizajnom.” 

 

AOC U32U1


AOC U32U1

 
“V podjetju AOC smo našli popolnega partnerja, ki ne samo da deli tehnologijo, temveč tudi krepi naše prizadevanje za prefinjen in izpopolnjen dizajn. Vzajemno razumevanje kakovosti in zmogljivosti nam omogoča, da ustvarimo vrhunske izdelke, ki ustrezajo najvišjim tehničnim in estetskim standardom,” je povedal Christian Schwamkrug, direktor oblikovanja v studiu F. A. Porsche. 
 
AOC U32U1 je že na voljo po priporočeni prodajni ceni 959 EUR. 


 
Tehnične specifikacije:  
https://eu.aoc.com/en/monitors/u32u1/specs  

 

 

Nazaj na seznam novic