Enostavnost opravil v jasnem pogledu 

4. december 2020

MMD predstavlja dva nova monitorja Philips Brilliance s priključkom USB-C in Windows Hello

 

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja nova monitorja Philips 326P1H (31,5" / 80 cm diag.) in Philips 329P1H (31,5" / 80 cm diag.), ki se ponašata z vgrajeno priključno postajo USB-C z zmogljivostjo napajanja, briljantno kakovostjo slike z visoko natančnostjo in jasnostjo in spletno kamero, opremljeno z naprednimi senzorji za prepoznavo obraza v funkciji Windows Hello™.

 

Monitor Philips 329P1H in 326P1H


 
Monitorja sta idealna za arhitekte in profesionalne grafične oblikovalce, finančne operaterje, inženirska podjetja in druge organizacije, ki za precizno, natančno in barvno-kritično delo potrebujejo visoko-zmogljive monitorje. Čeprav nova monitorja Philips ponujata rešitve za vse strokovnjake, sta zanesljiva tudi za vsakodnevno uporabo v domačem okolju in zadovoljita vsem vrstam potreb za vsakogar.

 

Povezljivost za vsako opravilo 

Monitorja Philips 326P1H in Philips 329P1H imata vgrajeno priključno postajo USB tipa-C z zmogljivostjo napajanja (ki omogoča neposredno polnjenje prenosnika do 90 W). Olajšajte si delo tako, da priključite vse zunanje naprave, kot so tipkovnica, miška in RJ-45 Ethernet kabel neposredno na priklopno postajo monitorja ter uživajte v preprostosti tankega in reverzibilnega USB-C priključka, ki omogoča enostavno povezavo z enim kablom. Te funkcije lahko izkoristite tudi v zasebnem življenju, saj vam omogočajo gledanje najljubših televizijskih serij v visoki ločljivosti med prenosom podatkov in polnjenjem prenosnika. Kot dodatna poslastica za oči bodo ti monitorji zagotovo naredili vaš delovni prostor bolj urejen kot kdaj koli prej. Philips 326P1H ima tudi DisplayPort izhod, ki omogoča povezavo več monitorjev visoke ločljivosti z uporabo samo enega kabla od prvega zaslona do računalnika, brez težav z odvečnimi kabli in žicami. 

 Monitor Philips 329P1H s priključno postajo USB-C in spletno kamero

Profesionalni monitor 329P1H s 4K UHD locljivostjo


Visoka kakovost slike in vizualno udobje 

Podrobnosti, barve in visoka ločljivost so ključne besede za ta monitorja. Monitor Philips 326P1H prinaša slike v ločljivosti Quad HD 2560 x 1440 slikovnih pik, kar olajša ogled vsake podrobnosti, medtem ko monitor Philips 329P1H ponuja ločljivost UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), in prinaša resnično izkušnjo gledanja, ki naredi pravo razliko. Te vizualne funkcije so popoln odgovor na širok spekter profesionalnih potreb, ne samo za 3D grafične aplikacije, temveč tudi za finančni sektor z uporabo podrobnih preglednic. Monitorja imata zaslon IPS, ki omogoča izjemno široke kote gledanja 178 stopinj, kar omogoča ogled zaslona iz skoraj vseh kotov in vedno zagotavlja barvno natančnost. Kot nadaljnji dokaz, da so ti monitorji zasnovani z mislijo na uporabnike, pri čemer ohranjajo svojo produktivnost in dobro počutje, imata monitorja tudi tehnologijo brez migetanja (Flicker-Free) za bolj udobno gledanje in način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue Mode) za očem prijazno produktivnost. Izpolnjujeta tudi standard TUV Rheinland Eye Comfort, ki zmanjšuje utrujenost oči zaradi dolgotrajne uporabe računalnika. 

 

Monitor Philips 326P1H, ergonomsko udobje, priključna postaja USB-C in spletna kamera

 

Trajnost kot prednostna naloga 

Poleg tega imata monitorja tudi "zeleno" stran zahvaljujoč okolju prijazni zasnovi. Oba monitorja imata PowerSensor, ki zazna, ali je uporabnik pred monitorjem, in samodejno zmanjša svetlost zaslona, ko se uporabnik odmakne, s čimer prihrani do 80 odstotkov stroškov energije, ter LightSensor, ki prilagodi svetlost slike glede na svetlobne pogoje za popolno sliko z minimalno porabo energije. 

Oba monitorja sta tudi skladna s standardi RoHS, imata certifikat EnergyStar 8.0 in EPEAT1 ter sta popolnoma brez škodljivih snovi, kot so svinec, živo srebro in PVC/BFR delci. Poleg tega je mogoče embalažo stoodstotno reciklirati. 

Monitor Philips 326P1H bo na voljo od začetka decembra po priporočeni prodajni ceni 489 EUR, monitor Philips 329P1H pa bo na voljo od konca decembra po priporočeni prodajni ceni 689 EUR. 
 
Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

 

Nazaj na seznam novic