Evnia, nova linija Philipsovih gaming monitorjev in dodatkov za ponovno odkrivanje pravil igranja

28. oktober 2022

Nova serija gaming monitorjev Philips Evnia

Gaming industrija je prehodila dolgo pot. Od svojega preprostega, dvodimenzionalnega prvenca v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja, je igričarstvo sledilo hitremu razvoju digitalne tehnologije in postalo ne le oblika zabave, temveč resnično poglobljena, edinstvena in močna izkušnja. Sodobni igričarji vse pogosteje pričakujejo blagovno znamko, ki odraža raznolikost njihovih okusov in želja, hkrati pa sprejema njihovo identiteto. V luči tega, MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, ponosno najavlja lansiranje nove gaming linije Evnia.

En glas za vse

Beseda Evnia (grško: Εύνοια) je sestavljena iz grških besed “eu” (dober) in “nous” (um), kar dobesedno pomeni “dober um” in “pametno razmišljanje”. Evnia se uporablja kot beseda za izražanje zanimanja za podporo in zaščito nekoga ali nečesa. Pogosto se uporablja tudi v kontekstu sreče. Danes je lahko vsakdo igričar in Evnia je tukaj, da vsem zagotovi vrhunsko igralno izkušnjo, kot pove že njeno ime.
Definicija tipičnega igričarja še nikoli ni bila tako raznolika – vendar, še vedno je prisoten stereotip, da je igranje iger rezervirano samo za najstnike. Potreba po trdni igričarski skupnosti je zahtevala nastanek blagovne znamke, ki bi lahko sprejela vsakega gamerja, da bi se resnično počutil kot del te skupnosti. Začenši s svojim edinstvenim dizajnom, Evnia izstopa iz množice agresivnih modelov, ki jih poganjajo le specifikacije, saj vrača užitek in zabavo igranja, hkrati pa ohranja čustvene vrednosti.


“Philips Monitors verjame, da mora biti užitek, ki ga prinaša igranje iger, dostopen vsem. Evnia predstavlja naš cilj zagotoviti različnim tipom igričarjev monitorje in periferne naprave, ki jih potrebujejo, da kar najbolje izkoristijo vsako igralno sejo - bodisi v smislu zmogljivosti, grafike ali splošne uporabniške izkušnje. Evnia, kot pove že njeno ime, spodbuja igričarje, da se resnično vključijo v svojo igralno izkušnjo in se ponovno povežejo s prvotnim namenom igranja iger.” je povedal Xeni Bairaktari, vodja globalnega trženja in višji vodja blagovne znamke za EU pri MMD Monitors & Display.
Gaming linija Evnia odraža svoj moto: “Ustvari nova pravila”. Daleč od znanih igričarskih stereotipov, Evnia igranju dodaja svežino, razkošje in eleganco. Od linije izdelkov do luči Ambiglow, Envia daje prednost čustveni izkušnji in vrhunski tehnični zmogljivosti. Prefinjena zasnova se prilega vsakemu okolju, zaradi česar je popoln dodatek k vsaki priložnostni in profesionalni igralni postavitvi.

Philips Evnia 34M2C7600MV

Philips Evnia 34M2C7600MV


Prvi model iz nove linije: Philips Evnia 34M2C7600MV

Monitorji Philips Evnia so uresničitev sanj vsakega igričarja. Eleganten dizajn linije se bo ujemal z vsakim notranjim dekorjem, medtem ko velikodušni zasloni vabijo igričarje, da se vključijo v igro. Prvi razpoložljivi model Evnia, ukrivljeni monitor Philips Evnia 34M2C7600MV, zagotavlja skoraj kinematografsko izkušnjo z UltraWide Quad HD 3440 x 1440 ločljivostjo in HDR 1400. Mini-LED osvetlitev ozadja monitorja s 1152 conami zagotavlja izboljšan nadzor svetlosti in kontrastnega razmerja za globlje črne in svetlejše bele odtenke. Poleg tega Ambiglow osvetlitev prispeva k popolni potopitvi v igro. Vizualna zmogljivost se ujema z igralno zmogljivostjo – s frekvenco osveževanja 165 Hz, izjemno nizkim vnosnim zamikom in tehnologijo prilagodljive sinhronizacije bodo tudi najbolj zahtevne akcijske igre gladke in tekoče.

Philips Envia igričarski monitor 34M2C7600MV

Philips Evnia 34M2C7600MV


Za monitorje Philips je udobje vedno na prvem mestu in linija Evnia pri tem ni izjema. Philips Evnia 34M2C7600MV ponuja veliko prilagodljivost s popolno povezljivostjo preko vrat USB-C, kot tudi stikalo KVM in stojalo, nastavljivo po višini, ki se prilagaja željam uporabnikov in zagotavlja igralne seje, ki so užitek za duha in telo.
Začenši z lansiranjem prvega modela, bo paleto monitorjev Evnia v prihodnosti predstavljalo več modelov, ki temeljijo na zmogljivosti: 42M2N8900 (42-palčni ploski OLED zaslon), 34M2C8600 (34-palčni ukrivljeni QD OLED zaslon) in 27M2C5500W (27-palčni ukrivljeni VA zaslon). Ponudbo bo dopolnjevala inovativna in elegantna periferija: tipkovnice (SPK8508 in SPK8708), miške (SPK9508 in SPK9708), slušalke (TAG5208 in TAG7208) in podloga za miško (SPL7508).
Pridružite se nam v novi dobi igričarstva.Philips Envia gaming monitorji

Popolnoma se potopite v izjemno sliko z bogatimi barvami in visokim kontrastom, poleg nove dimenzije

izkušnje gledanja z inovativno tehnologijo AmbiglowCene in razpoložljivost

Philips Evnia 34M2C7600MV bo na voljo od decembra 2022 po priporočeni prodajni ceni 2069 EUR.
Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 in 27M2C5500W bodo na voljo od sredine januarja 2023 po priporočenih prodajnih cenah 1959 EUR, 1849 EUR oziroma 579 EUR. Vsi periferni dodatki bodo na voljo od junija 2023 dalje.


Nazaj na seznam novic