Inovativnost v nenehno spreminjajočem se svetu z vrhunskimi zaslonskimi rešitvami - Philips UltraClear 4K UHD in QHD monitorji

6. januar 2022

Philips UltraClear 4K UHD in QHD monitorji


Svet se spreminja hitreje kot kdaj koli prej, Philips pa ostaja zavezan zagotavljanju optimalnih zaslonskih rešitev za kakršnekoli profesionalne in domače zahteve ter zagotavlja, da uporabniki delajo kar najbolj udobno in produktivno ter prilagojeno potrebam novo nastalega vsakdanjika. Predstavljamo Philipsove UltraClear 4K UHD in QHD monitorje, ki so na voljo v najrazličnejših velikostih zaslonov in dosledno zagotavljajo osupljivo vizualno kakovost. Široka izbira in vsestranskost zagotavlja profesionalcem in domačim uporabnikom optimalno izbiro monitorja, ki jim najbolj ustreza. Impresivne vizualne lastnosti teh monitorjev so dodatno izboljšane z vrsto funkcij, vključno s priročnimi možnostmi povezljivosti, funkcijami posebej zasnovanimi za čim večje udobje in produktivnost uporabnika, ter rešitvami, ki zagotavljajo, da Philips ostaja zvest svoji zavezanosti trajnosti in boljšemu svetu.Philips UltraClear 4K UHD in QHD monitorji


Izjemni vizuali z ultra-jasnimi visokimi ločljivostmi

Z ločljivostjo UltraClear 4K UHD in QHD uporabniki ne morejo zgrešiti, ko iščejo zaslon s čudovitimi in ostrimi slikami, ki ustreza njihovim zahtevam. Ti maksimalno optimizirani Philipsovi monitorji uporabljajo visokozmogljive plošče z veliko gostoto slikovnih pik, ki prinašajo globoke ravni kontrasta, intenzivne osvetlitve ozadja, osupljive podrobnosti in vrhunske kakovosti slike. Ne glede na to, ali ste zahteven domači uporabnik, navdušen 3D digitalni umetnik ali poslovnež, ki dela z velikimi preglednicami, bodo ti monitorji oživili vaše slike, vnesli vitalnost in moč v vaše delo in zabavo.

Za bolj specializirane potrebe, kot so grafični oblikovalci, ki potrebujejo izjemno natančne barve, kontrast in nasičenost, se lahko uporabniki odločijo za modele s tehnologijo SmartImage, kot so Philipsovi 27-palčni modeli QHD 276B1 in 276B9, UltraClear 4K UHD modeli 27-palčni 279P1, 31.5-palčni 329P1H ter 28-palčni 288E2A in 288E2UAE. Ta ekskluzivna in vodilna Philipsova tehnologija analizira vsebino prikazano na zaslonu in zagotavlja optimizirano delovanje zaslona. Večina teh modelov je opremljena z napredno tehnologijo IPS, ki zagotavlja izjemno širok, 178-stopinjski kot gledanja, zaradi česar so slike izjemno živahne in jasne, tudi če jih gledamo iz različnih zornih kotov. Živahnost barv, ki jo omogoča tehnologija IPS, je bistvenega pomena za profesionalne aplikacije, ki v vsakem trenutku potrebujejo dosledno svetlost in popolne barve, pa naj gre za filme, fotografije ali brskanje po spletu.


Philips UltraClear 4K UHD in QHD monitorji - široka povezljivost


Napredna povezljivost z USB-C, HDMI 2.0 in DisplayPort

Philipsovi UltraClear 4K UHD in QHD monitorji nudijo enokabelsko povezavo USB-C, DisplayPort in podporo HDMI, z vgrajeno priključno postajo USB tipa C s povezavo za napajanje, kar uporabnikom omogoča istočasno polnjenje in priklop naprav, za učinkovit, zmogljiv in organiziran način dela. Nekateri modeli (276B1 in 326P1H) omogočajo tudi funkcijo DisplayPort izhoda, ki uporabnikom omogoča verižno povezavo več zaslonov z enim kablom, kar zagotavlja čisto in urejeno delovno mesto brez nadležnih prepletenih kablov.


Optimizirana produktivnost in udobje uporabnikov s funkcijo Multiview, pametnim stojalom in tehnologijo brez utripanja 

Za maksimalno produktivnost ti Philipsovi monitorji nudijo tudi funkcijo Multiview. Način Slika-ob-sliki, ki omogoča prikaz iz dveh virov oz. sistemov na enem zaslonu, je idealna za nadzorne sobe, varnostni nadzor ali uporabnike, ki želijo dvigniti zmožnosti sodelovanja na višjo raven. Druga možnost je način Slika-v-sliki, ki uporabnikom omogoča gledanje športnih tekem v živo s sprejemnika, medtem ko še vedno delajo na osebnem računalniku. Uporabniki, ki za svoje delo potrebujejo spletno kamero, se lahko odločijo za modele z izskočno spletno kamero s funkcijo Windows Hello, kot je npr. UltraClear 4K UHD model 329P1H. Inovativna in varna spletna kamera, ki se prikaže, ko je to potrebno, in se varno zloži nazaj v zaslon, ko je ne uporabljate, za ohranitev uporabnikove zasebnosti. Udobje uporabnika je prav tako izjemnega pomena, ko gre za te Philipsove monitorje. Različni monitorji kot so 279P1, 329P1H, 276B9 in 276B1, vključujejo pametni podstavek SmartErgoBase, ki zagotavlja nastavljivo in ergonomsko udobje zaslona ob učinkovitem upravljanju kablov. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu; upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.
Vsi modeli so opremljeni tudi s tehnologijo brez utripanja in načinom zmanjšanja modre svetlobe za očem prijazno učinkovitost, kar je bistveno za uporabnike, ki delajo pred zaslonom dlje časa.


Philips UltraClear 4K UHD in QHD monitorji - MultiView


Trajnostne rešitve za boljši svet

Philips se je zavezal pomagati, da svet postane bolj harmoničen kraj za vse, zato so Philipsovi monitorji zasnovani tako, da so izjemno energijsko učinkoviti in zagotavljajo največji prihranek. Poleg tega monitorji uporabljajo okolju prijazne materiale za trajnost, prihajajo v embalaži, ki jo je mogoče reciklirati, in uporabljajo svetlobne senzorje in senzorje moči za samodejno prilagajanje osvetlitve in porabe energije glede na okolje uporabnika, za dodatni prihranek energije.


Vodilna zaslonska rešitev za vse domače in profesionalne potrebe

Ne glede na to, ali gre za domačo uporabo ali profesionalno delovno okoje, Philips zagotavlja uporabnikom, kar potrebujejo in želijo. S čudovitim vizualnim prikazom in neverjetno zmogljivostjo, sodobnimi možnostmi povezljivosti ter funkcijami, ki optimizirajo udobje uporabnika, in vizijo bolj zelenega sveta, Philips zagotavlja uporabnikom vodilne rešitve za najboljšo uporabniško izkušnjo.


Philips 4K UHD monitorji ››
Philips QHD monitorji ››

Nazaj na seznam novic