Izvozi artikel:
Deli z ostalimi na:
Ident artikla: 7726011
EAN koda: 6972103467025

Masažna pištola TaoTronics TT-PCA003

Masažna pištola TaoTronics je zasnovana za globoko lajšanje bolečin v mišicah in pospešitev okrevanja po vadbi z 10 nastavljivimi stopnjami hitrostmi in 6 masažnimi glavami. 1400 do 3200 gibov (udarcev) na minuto doseže mišično tkivo do 12 mm globoko. 24V brezkrtačni motor z visokim navorom. Šest 2600 mAh polnilnih baterij. Samodejni izklop po 15 minutah.
Opis izdelka

Vaš prenosni maser

Masažna pištola TaoTronics je odličen pripomoček za ljudi, ki se pogosto ukvarjajo s športom in za ljudi, ki čutijo bolečine v mišicah. Aparat je enostaven za uporabo in ponuja mnogo nastavkov za optimalne rezultate. Masažna pištola omogoča lajšanje bolečin in napetosti v mišicah v obliki sunkov in vibracij. Pomaga spodbuditi globoke mišice, zmanjša njihovo bolečino in pospeši proces rehabilitacije po poškodbi. Hkrati pomaga pri regeneraciji mišic po športni vadbi, tako da poveča pretok limfe in nenazadnje zmanjša nastajanje mlečne kisline in spodbuja njeno izločanje.

Izjemno dolg čas delovanja in zaščita pred pregrevanjem

6 polnilnih baterij s kapaciteto 2600 mAh za polno polnjenje v 4 urah omogoča do 10 ur brezskrbne uporabe, naprava pa se po 15 minutah neprekinjene uporabe samodejno izklopi.


6 specialnih masažnih glav za optimalne rezultate

Masažne glave različnih oblik za uporabo na različnih mišičnih skupinah zagotavljajo ciljano masiranje za hitrejše okrevanje. Glave lahko enostavno in hitro odstranite in pritrdite v samo nekaj sekundah.


Izberite želeno hitrost

10 stopenj hitrosti, ki ustrezajo vaši vsakodnevni uporabi ali sprostitvi po vadbi.


Zmogljiv motor

24-vatni motor visokega navora proizvede 1400 do 3200 gibov (udarcev) na minuto in doseže mišično tkivo do 12 mm globoko ter s tem poveča pretok krvi za učinkovito lajšanje bolečih in zategnjenih mišic.


Tiho delovanje

24V brezkrtačni motor in visoko kvaliteten ležaj poskrbita za skoraj neslišno masažo doma, v pisarni ali telovadnici.


LCD zaslon

Prikazuje stopnjo hitrosti in raven baterije, tako da s pogledom veste, kdaj napolniti masažno pištolo, preden se baterija izprazni.


IC čip

Napredno upravljanje porabe energije s 3-slojno zaščito. Motor z večjo močjo ter daljšo in trajnejšo življenjsko dobo.


Ročaj proti drsenju

Lažja od 1 kg in oblikovana z gumijasto površino na ročaju za udoben oprijem z eno roko in masiranje katerega koli dela telesa.


Potovalna torbica

Za lažje shranjevanje in prenašanje je vse skupaj zapakirano v lični potovalni torbici.

Kaj je vključeno:

  • Masažna pištola TaoTronics TT-PCA003
  • 6 masažnih nastavkov
  • 220V napajalni adapter
  • Potovalna torbica
  • Uporabniška dokumentacija
  • 2-letna garancija
Tehnične lastnosti
Video

Dokumenti