Izjemna slika, udobje in visoke zmogljivosti v okolju prijaznem monitorju

30. april 2020

Philipsova nova serija monitorjev B1

 

MMD predstavlja novo Philips serijo B1

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja 24-palčni (23,8" / 60,5 cm) LCD monitor Philips 245B1. Ta novi model odlikuje Quad HD ločljivost (2560 x 1440), PowerSensor, ki prihrani do 70 % stroškov energije in HDMI povezljivost. Njegova bogata paleta funkcij in tehnologij je zasnovana tako, da nudi optimalno udobje in produktivnost za uporabnike, ki iščejo tako vsestranskost kot tudi visoke zmogljivosti. 

 

Optimizirana izkušnja gledanja in učinkovitost pri delu 

Philips 245B1 ponuja kristalno čiste slike z Quad HD ločljivostjo 2560 x 1440 slikovnih pik za izjemno širok razpon natančne barvne reprodukcije. Tako IPS tehnologija kot SmartImage, ekskluzivna vodilna Philipsova tehnologija, prispevata k zagotavljanju tistih svetlih in jasnih slik, ki jih zagotovo cenijo fotografi, grafični in filmski profesionalci ter oblikovalci.
Zasnovan za izboljšanje ultimativnega uporabniškega udobja, Philips 245B1 odlikujeta tehnologija brez migetanja (Flicker-Free) in način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue Mode) za zmanjšanje utrujenosti oči, pa tudi način Easy Read in SmartErgoBase, ki omogočata uporabnikom prijazne ergonomske prilagoditve. Monitor ponuja tudi vgrajene stereo zvočnike in široko paleto priključkov, vključno z DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2, HDCP in mnogo več. 

 

Philipsova nova serija monitorjev B1

 

Trajnosten in okolju prijazen 

Philips 245B1 je zasnovan tako, da je okolju prijazen. V skladu z različnimi okoljskimi standardi in certifikati, kot so EnergyStar 8.0, EPEAT*, TCO Certified Edge in RoHS, se ta monitor ponaša s 85-odstotno reciklirano plastiko, embalažnim materialom, ki ga je mogoče v celoti (100%) reciklirati, in je popolnoma brez škodljivih snovi, kot so živo srebro, svinec in PVC/BFR delci. Monitor 245B1 je opremljen z vgrajenim PowerSensorjem, ki samodejno zazna uporabnikovo prisotnost in samodejno zmanjša svetlost zaslona, ko uporabnik zapusti delovno mizo, s čimer prihrani do 70 % stroškov energije in podaljša življenjsko dobo monitorja. Poleg tega tehnologija LightSensor prilagaja svetlost slike glede na osvetlitev v prostoru, kar zagotavlja optimalno sliko in najmanjšo porabo energije.

Philips B linija - 242B1

Dvignite produktivnost in trajnostno naravnanost na novo raven s pomočjo monitorjev Philips B-Line

Vse monitorje Philips serije B odlikujejo izjemno udobje, popolna povezljivost, fleksibilnost in odlična kakovost slike – in nova modela 242B1 in 275B1 pri tem nista izjema.

24-palčni (23,8" / 60,5 cm) LCD monitor Philips 242B1 ponuja polno visoko ločljivost (1920 x 1080) za čudovito izkušnjo gledanja. Ta monitor je opremljen s tehnologijami PowerSensor, SmartImage, IPS in široko paleto funkcij za izboljšanje udobja, ter združuje visoke zmogljivosti , trajnostno naravnanost in visoko kakovost, kar bodo še posebno cenili profesionalni uporabniki. 

Philips B linija - 242B1Zasnovan za današnje profesionalce, je Philips 275B1 opremljen s širokim naborom funkcij in inovacij za povečanje učinkovitosti in produktivnosti, kot sta SmartErgoBase in tehnologija Adaptive-Sync, ki izboljšata uporabniško udobje in zagotovita najbolj produktivno in prijetno delovno izkušnjo. Ta 27-palčni (68,6 cm) LCD monitor ponuja kristalno čiste slike zahvaljujoč Quad HD ločljivosti (2560 x 1440).
Priročen, napreden in okolju prijazen monitor Philips 245B1 je na voljo od aprila 2020 dalje po priporočeni ceni 229 EUR. Medtem ko bosta monitorja Philips 242B1 in 275B1 na voljo od junija 2020 dalje po priporočeni prodajni ceni 199 EUR oz. 309 EUR.

 

* Certifikat EPEAT velja samo tam, kjer je Philips registriral izdelek. Za stanje registracije v vaši državi obiščite https://www.epeat.net/


Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

 

 

Nazaj na seznam novic