Philips predstavlja nov model za zmogljivo in boljše sodelovanje

4. julij 2022

Philips 34E1C5600HE odličen poslovni moniitor z vgrajeno kameroObširnemu portfelju Philipsovih monitorjev se pridružuje nov model, ki izpolnjuje nove standarde za video klice: Philips 34E1C5600HE.

Ta model je zasnovan tako, da ustreza posebnim potrebam in izzivom, ki izhajajo iz hibridnega delovnega okolja, in uporabnikom omogoča enako produktivno delo, tako od doma kot v pisarni. Philips 34E1C5600HE, bogat z vrhunsko zmogljivostjo in funkcijami, v elegantnem in privlačnem paketu ponuja vse, kar zahteva oddaljeno delovno okolje in še več.

Philips 34E1C5600HE

Philips 34E1C5600HE


Ključne funkcije

  • 34-palčna (86,36 cm) tehnologija VA LCD za osupljive slike s širokimi zornimi koti
  • Ločljivost CrystalClear UltraWide Quad HD (3440 x 1440) za izjemno natančnost
  • Tehnologija USB tipa C za intuitivne povezave z enim kablom
  • Vgrajena spletna kamera 5 MP z mikrofonom za odpravljanje hrupa za optimalno sodelovanje
  • Vgrajeni stereo zvočniki za bogato večpredstavnost
  • Način MultiView za enostavno povezovanje z več napravami
  • Način LowBlue in tehnologija brez utripanja za bolj prijetno izkušnjo


“Monitor Philips 34E1C5600HE je idealna rešitev za delo od doma. Vsebuje vse, kar potrebujejo današnji zaposleni, da kar najbolje izkoristijo to novo delovno realnost, bodisi v smislu kakovosti slike, sodelovanja, varnosti, povezljivosti ali udobja.” – je povedal Carlos Sanchez, višji produktni vodja za Evropo pri MMD Monitors & Displays.


Vse za produktivno delo od doma na enem mestu

Philips 34E1C5600HE odlikuje zmogljivost za vse poklice – od grafično usmerjenih področij, kot sta fotografija in CAD-CAM, do področij, ki so usmerjena v številke, kot sta računovodstvo in finance. S svojo 34-palčno visoko zmogljivo ploščo, ločljivostjo CrystalClear UltraWide QHD 3440 x 1440 in tehnologijo Ultra Wide-Color ponuja ta monitor izjemno živo in zadovoljivo vizualno izkušnjo. Široki koti gledanja 178°/178° v kombinaciji z velikodušnim formatom 21:9 zagotavljajo večjo produktivnost z veliko prostora za vzporedne primerjave, velike preglednice in udobno sodelovanje s sodelavci.

Philips 34E1C5600HE


Poleg izjemnih vizualnih zmogljivosti Philips 34E1C5600HE opremi profesionalce, ki delajo od doma, s priročnimi, inteligentnimi funkcijami, ki podpirajo njihovo osredotočenost in produktivnost. Na primer, videokonference so zdaj temelj dela na daljavo in ta monitor ponuja zahtevano kakovost, zanesljivost in varnost, ki jo uporabniki iščejo. Vgrajena spletna kamera s 5 MP, certificirana z Windows Hello, zagotavlja visoko-kakovostne slike, medtem ko mikrofon za odpravljanje hrupa in vgrajeni 5W zvočniki zagotavljajo jasno komunikacijo in optimalno interakcijo. Za nadaljnjo brezskrbnost fizično stikalo kamere zagotavlja zasebnost uporabnika, ko le ta ni v uporabi.


Prilagodljiva povezljivost je bistvenega pomena na današnjem delovnem mestu, ne glede na to, kje se nahaja, zato Philips 34E1C5600HE vključuje vrsto priročnih funkcij za večopravilnost. Tehnologija MultiView uporabnikom na primer omogoča, da delajo na več napravah hkrati, medtem ko priključek USB-C z dotokom napajanja zagotavlja enostavno rešitev z enim samim kablom za hiter prenos podatkov in hkratni prihranek časa pri polnjenju.

34" monitor Philips 34E1C5600HE

Poleg vseh teh funkcij so lahko uporabniki Philips 34E1C5600HE prepričani, da je poskrbljeno tudi za njihovo fizično udobje. Zahvaljujoč očem prijaznemu načinu LowBlue Mode in tehnologiji Flicker-Free v kombinaciji z stojalom z možnostjo nastavitve višine in nagiba, je udobje uporabnika zagotovljeno.


Philips 34E1C5600HE bo na voljo od julija dalje po priporočeni prodajni ceni 619 EUR.


https://www.pchand.si/led-lcd-monitorjiNazaj na seznam novic