Napredna varnost na urejenem delovnem mestu

11. junij 2021

Philips 243B9H poslovni monitor s postajo USB-C


Najnovejši 24-palčni (60.5 cm diagonala) monitor polne visoke ločljivosti (Full HD) iz Philipsove B serije - 243B9H, je morda odgovor na njihove zahteve.

Izjemna moč postaje USB-C

Obstaja samo en kabel, ki lahko na zaslon prenaša napajalne in video signale, hkrati pa zagotavlja urejeno delovno mesto - preko priključka USB-C. Tehnologija USB-C, s katero je opremljen tudi novi Philips 243B9H, je ena izmed trenutno najudobnejših tehnologij, ki ponuja učinkovito in zanesljivo nastavitev, in katero je mogoče enostavno konfigurirati in takoj pripraviti za uporabo. Tanek in reverzibilen USB-C konektor omogoča enostavno enokabelsko povezavo za izjemno hitrost prenosa podatkov ter inteligentno in prilagodljivo upravljanje porabe: video signal in podatki se pri visokih hitrostih prenašajo prek USB-C (alternativni način DisplayPort), hkrati pa zagotavlja napajanje in polnjenje prenosnika (USB Power Delivery) do 65W.


Zasnovan za delo

Zaradi teh lastnosti je novi Philips 243B9H enostaven za uporabo za vsakogar. Monitor ima vgrajene tudi druge funkcije, ki podpirajo uporabnike in jim pomagajo ohranjati mize čiste in brez nereda, zahvaljujoč vgrajenim stereo zvočnikom za večpredstavnost in vgrajeni varni spletni kameri.
Čeprav je ta zaslon morda zasnovan z mislimi na najrazličnejšo poslovno uporabo, vsi strokovnjaki potrebujejo zanesljiv monitor, ki zagotavlja varno in udobno uporabniško izkušnjo. Integrirana pojavna spletna kamera z Windows Hello ponuja personalizirano in izboljšano varnost – kar zagotavlja izogibanje morebitnim vdorom preko kamere, brez potrebe po dodatni opremi. Phillipsova inovativna in varna spletna kamera izskoči, ko jo potrebujete in se varno zloži nazaj v zaslon, ko je ne uporabljate.

Poslovni monitor Philips 243B9H
Philips 243B9HPoleg tega je spletna kamera opremljena tudi z naprednimi senzorji za prepoznavanje obraza Windows Hello, ki uporabnikom omogoča, da se prijavijo z biometrijo (ali PIN-om), s čimer je postopek hitrejši in varnejši. Tako domači uporabniki kot profesionalci, ki delajo z občutljivimi podatki (ali iščejo malo več zasebnosti), bodo cenili dodatno varnost, ki jo nudi Philips 243B9H.


Celoten paket

Philips 243B9H ima tudi pomembne tehnologije za lajšanje bolečin, ki jih povzročajo dolgotrajne seje pred monitorjem. Njegov IPS panel uporablja napredno tehnologijo, ki zagotavlja izjemno široke kote gledanja 178/178 stopinj, kar omogoča ogled zaslona iz skoraj vseh kotov. Poleg tega se ponaša še s tehnologijo brez migetanja, načinom zmanjšanja modre svetlobe in načinom EasyRead, kar poskrbi za dodatno zaščito oči.

To velikodušno in dosledno izkušnjo gledanja dopolnjuje Philipsov SmartErgoBase, podstavek monitorja, ki zagotavlja ergonomsko udobje prikaza in omogoča upravljanje s kabli. Nastavitev višine, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo uporabnikom enostavno namestitev zaslona za največje udobje in lajšanje fizičnih obremenitev po dolgem delovnem dnevu.

Novi monitor Philip 243B9H je na voljo po priporočeni prodajni ceni 279 EUR.

Nazaj na seznam novic