RSS

Novice in obvestila

Porsche Design in AGON by AOC predstavljata novi PD32M: 4K, 144 Hz, HDR 1400 premium monitor. 31,5-palčni gaming monitor ima edinstven dizajn, ki ga navdihujejo značilnosti in podrobnosti športnega avtomobila Porsche. PD32M, ki združuje visoko zmogljivost z vrhunsko kakovostjo in končno obdelavo, je zaradi svoje jasne ločljivosti 4K, hitrosti osveževanja 144 Hz in odzivnega časa 1 ms GtG popolnoma primeren za visoko-oktanska tekmovanja najzahtevnejših iger.

Priznani AGON by AOC modeli G2 zdaj na 165 Hz. AOC najavlja razširitev svoje G2 serije z novimi modeli s hitrejšimi IPS paneli. AGON by AOC uvaja štiri različne modele z ali brez po višini nastavljivih stojal in USB zvezdišč, vsi pa ponujajo višjo hitrost osveževanja 165 Hz: 24G2SPU, 27G2SPU, 24G2SPAE in 27G2SPAE.

Igričarji se razvijajo, prav tako njihov pristop k igranju iger. Intenzivno igranje računalniških iger ostaja priljubljen popoldanski hobi, vendar številni igričarji širijo svoja obzorja tudi na konzole naslednje generacije. Da bi izpolnili njihove zahteve, nova serija Philipsovih monitorjev M5000 prinaša intenzivnost in podrobnosti tekmovanja za katero koli igro.

AGON by AOC se je povezala z Riot Games in predstavlja prvi monitor, ki ga navdihujeta League of Legends in njena kultna tehnologija Hextech. AGON PRO AG275QXL – AGON League of Legends Edition ima edinstven dizajn in posebne funkcije, izdelane posebej za MOBA izkušnjo.

Vse od konca leta 2021, Philips širi svoj portfelj monitorjev v vodilni liniji Momentum s številnimi novimi modeli PC gaming monitorjev, z lansiranjem M3000 in M5000 serije. Zdaj je čas, da pozdravimo tri nove modele, zasnovane za intenzivno in vsestransko PC igranje: 27M1N3200VA (27"), 27M1N3200VS (27") in 27M1N3200ZA (27").

AOC s ponosom sporoča, da postaja eden prvih proizvajalcev monitorjev, ki je prejel TCO certifikat 9. generacije. Ko uporabniki kupujejo izdelke s certifikatom TCO 9. generacije, so lahko prepričani, da izdelek, ki so ga kupili, izpolnjuje vsa stroga merila, ki spodbujajo družbeno in okoljsko odgovornost skozi celoten življenjski cikel izdelka. S 34 poslovnimi modeli monitorjev, certificiranih s certifikatom TCO 9. generacije, ima AOC tretji največji portfelj modelov na trgu, ki segajo vse od velikosti 22 do 34-palcev in ponujajo ločljivosti od Full HD do 4K, kar uporabnikom z različnimi zahtevami omogoča trajnostno izbiro glede zaslonov.

AGON by AOC napoveduje podaljšanje partnerstva z G2 Esports, eno najuspešnejših in najbolj priznanih esport organizacij na svetu. Partnerstvo, ki je bilo prvič podpisano januarja 2018 in se nadaljuje še danes, omogoča ekipam G2 Esports, da trenirajo in tekmujejo z najbolj konkurenčnimi gaming monitorji iz linije AGON PRO.

Ne glede na vrsto pisarne, mora idealen monitor uporabniku zagotavljati robustnost, udobje in praktičnost. Novi monitorji Philips 243S1 so zasnovani za spopadanje z ovirami vsakodnevnega poslovanja in opremljeni z vsemi pravimi funkcijami, ki združujejo udobno uporabniško izkušnjo, dobro kakovost slike, zmogljivost in vzdržljivost.

AGON by AOC s ponosom predstavlja AGON PRO AG274QGM, mini LED monitor najvišje hitrosti. 27-palčni AG274QGM se ponaša z IPS panelom ločljivosti QHD, neverjetno hitrostjo osveževanja 300 Hz, podporo za NVIDIA G-SYNC ULTIMATE in vključuje NVIDIA Reflex Analyzer. Kot dopolnitev tega impresivnega monitorja, AGON by AOC predstavlja gaming miško AOC GAMING GM510, ki sedaj tudi podpira NVIDIA Reflex, in se lahko uporablja skupaj z AG274QGM, da igričarjem zagotovi natančne podatke o zakasnitvi njihovega sistema.

Svet se spreminja hitreje kot kdaj koli prej, Philips pa ostaja zavezan zagotavljanju optimalnih zaslonskih rešitev za karšnekoli profesionalne in domače zahteve ter zagotavlja, da uporabniki delajo kar najbolj udobno in produktivno ter prilagojeno potrebam novo nastalega vsakdanjika. Predstavljamo Philipsove UltraClear 4K UHD in QHD monitorje, ki so na voljo v najrazličnejših velikostih zaslonov in dosledno zagotavljajo osupljivo vizualno kakovost.