RSS

Novice in obvestila

AOC in njegova podznamka AGON by AOC – ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev in IT dodatkov – je letos predstavila široko paleto monitorjev in perifernih naprav. Ob zaključku letošnjih poslovnih in igričarskih uspehov ter inovacij AOC predstavlja popolne ideje za darila za prihajajoče praznike.

AGON by AOC širi svoj portfelj igralnih perifernih naprav z dvema novima miškama (AOC GM510 in GM530) in brezžičnimi slušalkami (AOC GH401). Opremljene z visoko-kakovostnimi senzorji Pixart in dobro premišljenim dizajnom, vključno s prilagodljivim RGB Light FX, obe miški odlično dopolnjujeta inventar tako začetnikov, kot izkušenih in zahtevnih igričarjev.

Ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev  in IT dodatkov, AGON by AOC, širi svojo linijo AGON PRO, namenjeno tekmovalnim igričarjem in predstavlja legendarni trio monitorjev: 27” AG274QXM (QHD @ 170Hz), ki se ponaša s panelom Mini LED IPS s certifikatom VESA DisplayHDR 1000, 27” AG274UXP (4K @ 144 Hz) in 27” AG274QG (QHD @ 240 Hz), oba zapakirana v 4-stranskem okvirju brez robov in opremljena s hitrim IPS panelom ter VESA DisplayHDR 600 podporo.

Igričarska scena se je lansko leto dramatično spremenila z uvedbo HDMI 2.1, nove izboljšave povezljivosti, ki podpira vrsto višjih video ločljivosti in hitrosti osveževanja, vključno s 4K@120Hz, novo stopnjo za igralce na konzolah. Pred nekaj meseci so navdušenci nad konzolami pozdravili prvi model v povsem novi liniji monitorjev Philips Momentum, zasnovane za Xbox, 559M1RYV (55” / 139,7 cm diag.)

Philips napoveduje naslednji mejnik na poti blagovne znamke k trajnostni tehnologiji monitorjev. Sodeluje z Closing the Loop, globalnim ponudnikom storitev okoljskih naročil, in organizacijo TCO Development, ki stoji za vodilnim svetovnim IT certifikatom trajnosti TCO Certified, pri pilotnem projektu za trajnostno zmanjšanje odpadnih monitorjev.

AGON by AOC, je pred kratkim predstavil novo kategorijo izdelkov za najzahtevnejše in najbolj konkurenčne ter esports igričarje: AGON PRO. Sedaj je linija razširjena z dvema dodatnima modeloma z izjemnimi specifikacijami: 80 cm (31,5”) AG324UX (4K @ 144 Hz) s HDR400 in 68,6 cm (27”) AG274FZ (FHD @ 260 Hz). Oba modela sta opremljena z IPS panelom za pristne in živahne barve ter ponujata odzivni čas 1 ms GtG za izjemno gladke slike brez zatikanja.

AOC razširja svojo profesionalno P2 linijo poslovnih monitorjev s štirimi novimi modeli v velikostih 27" in 32". Vsak od novih monitorjev je opremljen z USB-C povezljivostjo za eno samo kabelsko povezavo s prenosnimi in tabličnimi računalniki ali mobilnimi napravami za hkraten prenos video signala, napajanje in prenos podatkov na priključene SSD ali trde diske. 

Zmaga za junake: AGON 49” ukrivljena monitorja AG493UCX2 in AG493QCX. AOC, vodilna blagovna znamka v svetu igričarskih monitorjev in IT dodatkov, predstavlja preimenovani igričarski portfelj, od monitorjev do slušalk, mehanskih tipkovnic, mišk, podlog za miške in še več za igričarje na vseh ravneh, pod svojo novo podznamko ‘AGON by AOC’.  

Ne glede na to, ali delate od doma ali v pisarni, drugi zaslon poveča produktivnost, tako da učinkovito podvoji uporabni prostor na zaslonu. Za mnoge je postalo očitno, da delo samo na enem zaslonu, kot je zaslon prenosnega računalnika, ovira potek dela, saj povzroča nered in preobremenitev delovnega prostora. 

Tisti, ki več ur delajo pred monitorjem, bodisi od doma ali v pisarni, si želijo monitor, ki bi njihov delovni čas čim bolj olajšal in ga naredil kar se da enostavnega. Monitorji Philips serije B so posebej zasnovani tako, da ustrezajo tem potrebam in še več, saj podpirajo številne strokovnjake, ki iščejo udoben, zanesljiv in varen monitor.