RSS

Novice in obvestila

Sodelovanje. Ne glede na to ali gre za pristop, ki ga uporabljamo do svojih partnerjev, strank in sodelavcev, ali orodja, ki jih uporabljamo za olajšanje tega pristopa, 2020 je leto, v katerem bo sodelovanje v središču pozornosti. Spoznajte novo raven korporacijskega sodelovanja s popolnoma novima Philipsovima C- in B-linijama profesionalnih zaslonov.

Dobitnik nagrade Red Dot Design Award 2019 sedaj v trgovinah. Zaslonski specialist AOC ponosno predstavlja U32U1, 31,5-palčni (80 cm) profesionalni monitor. Rezultat kombinacije drznega dizajna, ki ga je prispevala svetovno znana oblikovalska agencija Studio F. A. Porsche in AOC-jeve vrhunske zaslonske tehnologije.

Philips predstavlja dva nova monitorja Momentum, od katerih eden vključuje sodelovanje s priznano blagovno znamko Bowers & Wilkins. 55-palčni 558M1RY je trenutno največji monitor na trgu, optimiziran za igralne konzole, drugi pa je 27-palčni monitorj 278M1R zasnovan posebej za esports navdušence.

V trenutnih razmerah, ko omejevanje socialnih stikov postaja vse pomembnejše tako v življenju ljudi kot v poslovanju, podjetje Philips Professional Display Solutions (Philips PDS) predstavlja serijo povsem novih digitalnih rešitev za upravljanje čakalnih vrst in štetje ljudi. Nove rešitve za digitalno sporočanje, zasnovane posebej za javne prostore, vključno s prodajalnami, supermarketi, kinematografi, itd.

Novi model ponuja okolju zavednim strokovnjakom vrsto inovativnih orodij za povečanje učinkovitosti pri delu, ob hkratnem spoštovanju okolja. 27-palčni 272B1G omogoča občutno varčevanje z energijo tudi s široko paleto visoko-zmogljivih in inteligentnih ergonomskih funkcij, vključno z IPS tehnologijo, načinom LowBlue in stojalom Smart Ergo Base. 

Philips napoveduje nov 24-palčni (23,8" / 60,5 cm) LCD monitor Philips 242B1V, zasnovan da pomaga strokovnjakom pri izboljšanju produktivnosti, hkrati pa omogoča varovanje občutljivih podatkov in vsebin pred neželenimi pogledi.

MMD predstavlja novo Philips serijo B1.

Philips predstavlja 24-palčni (23,8" / 60,5 cm) LCD monitor 245B1. Novi model odlikuje Quad HD ločljivost (2560 x 1440), PowerSensor, ki prihrani do 70 % stroškov energije in HDMI povezljivost.

Zaradi trenutnih razmer tudi v našem podjetju uvajamo varnostne ukrepe in poseben režim poslovanja z namenom preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom (COVID-19). Od ponedeljka 16.3.2020 do preklica, tako ni več možen osebni prevzem blaga v našem skladišču. Pošiljke, predvidene za osebni prevzem, pa bodo odpremljene s Pošto Slovenije...

Ta izjemno vsestranska profesionalna UHD serija televizorjev s certifikatom Google in Crestron je zasnovana tako, da izboljšuje sodelovanje v sejni sobi in prinaša nove ravni preprostosti pri deljenju in razporejanju vsebin v industriji hrane in pijače.

Philips napoveduje lansiranje novega 34-palčnega LCD monitorja Philips 346P1CRH, opremljenega z ukrivljenim WQHD zaslonom s tehnologijo DisplayHDR 400, z izjemnimi vizualnimi zmogljivostmi in številnimi priročnimi funkcijami povezovanja.