Nova poslastica za zagrizene igričarje - gaming miška AGON AGM600

14. oktober 2022

AGON by AOC predstavlja visoko-zmogljivo gaming miško AGM600

AGON AGM600 gaming miška


AGON by AOC – ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev  in IT dodatkov – predstavlja gaming miško AGON AGM600, primerno posebej za navdušence nad e-športom in zagrizene igralce FPS in akcijskih naslovov. Z ergonomsko in udobno zasnovo s teksturiranim naslonom za palec in oprijemljivo površino, 10 prilagodljivimi gumbi in RGB integracijo bo AGM600 nepogrešljiv del opreme vsakega zagrizenega igričarja, ki bo lahko z natančnostjo premagal svoje nasprotnike. Miška AGM600 je tudi certificirana s tehnologijo NVIDIA Reflex za vrhunsko odzivnost in nizko zakasnitev.

Visoko-zmogljiva gaming miška AGM600

AGON AGM600


Visoka preciznost

Igričarji menijo, da so miške glavno orodje za premagovanje nasprotnikov. Njihova idealna miška mora vzdržati težke pogoje in izpolnjevati kompleksne zahteve. Dobra miška je za e-šport navdušenca podobna paladinovemu meču. Biti mora ergonomična, vzdržljiva, ostra in vsestranska za vsako priložnost.

Nova žična igričarska miška AGON AGM600 ima znan in preizkušen senzor – Pixart PMW3389 – ki podpira odlično ločljivost 16.000 pik na palec, pospešek 50 g in natančnost sledenja 400 palcev na sekundo. Ta natančen senzor je ključnega pomena za natančno in hitro premikanje po mizi/podlogi brez prekinitev ali težav. S odzivnostjo (polling rate) 1 ms / 1000 Hz je povezava med miško in igralnim dogajanjem neprekinjena in tekoča. AGM600 je opremljena z izjemno vzdržljivimi stikali Kailh, ocenjenimi na 80 milijonov klikov, in kovinskim kolescem za pomikanje.

AGON AGM600 gaming miška


Zahvaljujoč ergonomsko zaobljeni obliki AGM600 podpira tipe uporabe "dlan" in "krempelj" za desničarje. Koži prijazen mat UV-prevlečen zaščitni sloj zagotavlja udoben občutek v roki uporabnika, medtem ko stranske plošče z dvojnim vbrizgavanjem silikona zagotavljajo varen oprijem in preprečujejo, da bi miška zdrsnila iz igralčeve roke med dolgimi igralnimi maratoni v vročih poletnih nočeh. Teflonske podloge na dnu AGM600 zagotavljajo enostavno manevriranje na različnih vrstah podlog za miško ali površin. Kot lahka in trpežna, miška AGM600 tehta približno 115 g (brez kabla), kar je idealno za enostavno drsenje in ohranjanje natančnosti v adrenalinskih situacijah. S svojim 1,8 m pletenim kablom za večjo vzdržljivost je miška trdno povezana z računalnikom prek USB-ja.

AGM600 je prejela tudi certifikat NVIDIA Reflex tehnologije, ki poudarja njeno nizko zakasnitev in odzivnost. To tudi pomeni, da lahko, ko je povezana z monitorjem z orodjem NVIDIA Reflex Latency Analyzer, kot je AGON PRO AG254FG ali AGON PRO AG274QG, natančno prikaže skupno sistemsko zakasnitev za vsako komponento. Pri tem lahko igričarji prepoznajo ozka grla v svojih sistemih in poskrbijo, da tekmujejo z najnižjo možno zakasnitvijo.

Pokažite svoj talent!

AGM600 je opremljena s skupno kar desetimi prilagodljivimi gumbi. Poleg vzdržljivega levega/desnega gumba ima miška tudi kovinsko drsno kolesce/gumb in tri stranske gumbe (naprej/nazaj in ostrostrelni gumb), ki so lahko dostopni s palcem. Poleg tega ima AGM600 pod drsnim kolescem dva gumba za enostavno povečanje/zmanjšanje DPI, kar je odlična funkcija, ko morajo uporabniki zmanjšati DPI za natančnost ali povečati DPI, da s kazalcem preprosto pokrijejo celoten zaslon. V boju lahko namenski gumb za ostrostrelce držite pritisnjen, da sproti premikate DPI, kar je kot nalašč za popolno ostrostrelno streljanje. AGM600 ima še dva dodatna gumba na strani levega gumba miške, ki uporabnikom privzeto omogočata sprotno prilagajanje glasnosti. Vseh 10 gumbov AGM600 je popolnoma prilagodljivih.

AGON AGM600 gaming miška

Primarna miška profesionalnega igričarja ne bi bila popolna, če je ne bi bilo mogoče individualizirati. AGM600 ponuja obsežno prilagajanje zahvaljujoč programski opremi G-Menu. AOC-jeva celovita programska oprema G-Menu za nadzor vseh funkcij monitorjev, tipkovnic, slušalk, miši in drugih zunanjih naprav zagotavlja popoln nadzor nad AGM600. Na sprednji površini, ki osvetljuje logotip AGON in se ovija okoli spodnje strani, ima AGM600 LED diode Light FX RGB, ki jih je mogoče sinhronizirati z izbranimi izdelki AGON by AOC ali AOC Gaming, kar jim omogoča usklajeno delovanje. RGB lučke lahko označujejo tudi izbrano nastavitev DPI.

AGM600 lahko shrani dva profila, kar zagotavlja, da lahko e-šport igričarji uporabljajo svoje individualne nastavitve na turnirjih ali e-športnih dogodkih, ko jim ni dovoljeno namestiti ali uporabljati programske opreme tretjih oseb, kot je G-Menu.

Gaming miška AGON AGM600 bo na voljo od oktobra 2022 po priporočeni prodajni ceni 49,00 €.Nazaj na seznam novic