Novi monitor Philips 27B1U7903 s Thunderbolt 4 in Mini LED zagotavlja modernim profesionalcem vrhunske vizuale in zmogljivost

22. november 2022

Kreativni strokovnjaki, umetniki in profesionalci v kulturnih in kreativnih sektorjih delujejo na najrazličnejše načine in iščejo rešitve, ki ustrezajo njihovim različnim in specifičnim potrebam, vse z namenom, da bi v celoti izrazili svojo ustvarjalnost. Čeprav so te potrebe raznolike, je potreba po visoko zmogljivem monitorju, ki lahko zagotovi funkcije za izboljšanje zmogljivosti, visokokakovostne slike in priročno povezljivost, univerzalna in obvezna.

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja Philips 27B1U7903, 4K UHD Mini-LED Thunderbolt 4 monitor, ki združuje izjemno vizualno zmogljivost z varno priklopno postajo z enim kablom, trajnostnimi materiali in elegantnim dizajnom. Philips 27B1U7903, opremljen z visoko zmogljivimi funkcijami, ki profesionalcem omogočajo doseganje novih ravni produktivnosti, je tudi prvi Philipsov monitor s tehnologijo Thunderbolt 4 za povezovanje naprav naslednje generacije.

 Philips 27B1U7903

Izjemna barvna natančnost: Philips 27B1U7903 s Thunderbolt 4 in Mini LED


Ključne funkcije

  • Thunderbolt 4 vhod/izhod za video, avdio, prenos podatkov, Ethernet, napajanje, verižno povezovanje, in več
  • MiniLED zaslon, največje število območij lokalne zatemnitve znotraj 27-palčnega monitorja (2304 območij, v primerjavi z običajnimi 576 območji)
  • VESA DisplayHDR 1400 za globljo črnino in svetlejšo belo z izjemno realističnimi učinki pri igranju iger in filmih
  • UltraClear 4K UHD ločljivost za izjemno podrobnost in natančnost
  • Štiri-stranska zasnova brez okvirja in integrirano upravljanje kablov za eleganten in urejen videz


“Philips 27B1U7903 je opremljen z vrhunskimi funkcijami za izboljšanje zmogljivosti in je idealna izbira za vse ustvarjalne poklice. Ne samo, da zagotavlja osupljive slike z izjemno barvno natančnostjo in pozornostjo do detajlov, ampak vključuje tudi hitrost, moč in preprostost tehnologije Thunderbolt 4” je ob tem dejal Xeni Bairaktari, vodja globalnega trženja in višji vodja blagovne znamke za EU pri MMD Monitors & Display.

Philips 27B1U7903 z UltraClear 4K UHD, Thunderbolt in Mini LED zaslonom

Največja barvna natačnost in izjemne podrobnostiMoč, zmogljivost in natančnost


Profesionalci, kot so kinematografi, koloristi, fotografi in grafični oblikovalci, so vsi odvisni od največje barvne natančnosti in podrobnosti v sliki, zato jim bo Philips 27B1U7903 zelo dobro služil. Ločljivost UltraClear 4K UHD (3840x2160) zagotavlja natančnost in podrobnosti, ki jih zahtevajo grafične aplikacije CAD in 3D, tehnologija IPS ponuja izjemno široke kote gledanja 178/178 stopinj, osvetlitev ozadja Mini LED pa izboljša nadzor osvetlitve in kontrastnega razmerja. Ta monitor ima tudi certifikat VESA DisplayHDR 1400, kar pomeni, da zagotavlja najvišjo svetlost do 1400 nit, 350-odstotno povečanje kontrastnega območja in širši barvni razpon (1,07B barv), ki prikaže še nikoli videne podrobnosti in nianse za izjemno realistične učinke. Široka paleta drugih funkcij za vizualno izboljšavo dodatno razširja grafično zmogljivost monitorja Philips 27B1U7903. Tehnologija Quantum Dot, inovativna tehnologija polprevodniških nanokristalov, natančno oddaja svetlobo za ustvarjanje živahnih in dinamičnih barv. Zero Bright Dot odpravlja pomanjkljivosti v svetlih pikah LCD-ja, medtem ko SmartUniformity zagotavlja dosledno svetlost po zaslonu, vrednost Delta E, manjša od 1, pa zagotavlja največjo barvno natančnost, hkrati pa ščiti pred kakršno koli barvno razliko med več zasloni.


Philips 27B1U7903 s Thunderbolt 4 in Mini LED

Philips 27B1U7903


Še ena odlična zmogljivost monitorja Philips 27B1U7903 je protokol Thunderbolt 4, ki zagotavlja preprostost, hitrost in zanesljivost na načine, ki jih njegovi predhodniki niso zmogli. Ne glede na to, ali uporabniki potrebujejo bliskovito hiter prenos podatkov z samo enim kablom, zanesljivo 4K zabavo na več zaslonih, impresivno moč 90 W za polnjenje prenosnika, enostavno in zmogljivo verižno povezovanje za nastavitve več monitorjev ali brezskrbnost, ki jo prinaša povečana varnost pred Thunderspy napadi, ponuja Thunderbolt 4 pravo zakladnico prednosti. Hkrati je Thunderbolt 4 združljiv z USB4, kar pomeni, da bodo uporabniki zagotovo uživali v najboljši in najhitrejši razpoložljivi hitrosti USB, ki zagotavlja hitrost prenosa podatkov do 32 Gbps.


Nenazadnje je Philips 27B1U7903 opremljen z številnimi ergonomskimi in trajnostno naravnanimi funkcijami, kot sta skriti senzor moči (Power Sensor), ki omogoča do 80-odstotni prihranek energije, in SmartErgoBase, ki uporabnikom omogoča obračanje, nagibanje in prilagajanje višine monitorja v najudobnejši položaj za dolge ure dela ali igranja.


Philips 27B1U7903 je že na voljo po priporočeni prodajni ceni 1299 €.

monitorji Philips ››

Nazaj na seznam novic