Novi monitor Philips 4K UHD je pripravljen navdušiti s svojimi barvami in hitrostjo prenosa podatkov

25. januar 2021

MMD predstavlja novi 4K UHD monitor Philips 288E2UAE

Novi monitor Philips 288E2UAE (28-palcev/71,1 cm) je s svojimi 1,07 milijardami barv, izjemno hitrim prenosom podatkov preko USB 3.2 ter tankim in atraktivnim dizajnom odlična izbira za uporabnike, ki iščejo eleganten videz in zahtevajo profesionalno raven tako za zabavo kot delo. Novi Philipsov monitor je idealna rešitev za vrsto različnih načinov in nastavitev, zahvaljujoč številnim funkcijam, običajno povezanih s poslovnim okoljem, ki domačo izkušnjo zdaj dvignejo na povsem novo raven.

Philips 288E2UAE - 4K UHD monitor

Philips 288E2UAE - 4K UHD monitor navduši s svojimi barvami in hitrostmi prenosa podatkov

 

 

Življenje v barvah

Kar zadeva visoko ločljivost, podrobnosti in slike, ni sprejemljiv noben kompromis. Uporabniki pričakujejo najboljšo izkušnjo od vsakega zaslona, ki ga uporabljajo, pa naj gre za pametni telefon ali televizor. Ko veliko časa preživijo pred računalniškim zaslonom, je to še toliko bolj pomembno pri njihovih vsakodnevnih opravilih. Novi monitor Philips 288E2UAE ponuja slike ločljivosti UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), tehnologijo izjemno širokega barvnega spektra (UltraWide) in 1,07 milijarde barv. Vsaka barva oživi in izboljšajo se vse podrobnosti, zaradi česar so slike, videoposnetki in preglednice natančni. Novi 28-palčni monitor je opremljen tudi s tehnologijama IPS LED za široke kote gledanja in SmartContrast za bogate črne podrobnosti, kar prinaša izjemno vizualno izkušnjo, ki jo uporabniki pričakujejo od Philipsovega monitorja. Kadar so naloge zapletene in večkratne, se lahko uporabniki zanašajo na tehnologijo MultiView za istočasno povezavo dveh naprav, na primer osebnega računalnika in prenosnika.

 

Philips 288E2UAE 4K UHD monitor

 Z izjemno barvno globino z 1,07 milijarde barv in mehkimi prehodi omogoča tekoče, natančne in živahne slike

 

Hitro in enostavno

Pri delu, zabavi in vsakem drugem opravilu si uporabniki želijo hitrosti in enostavnosti uporabe. Novi monitor Philips se ponaša s funkcijo USB 3.2 SuperSpeed, ki ponuja ena vrata USB navzgor (proti strežniku) in štiri vrata navzdol (iz strežnika), tako da lahko uporabniki na monitor priključijo svojo tipkovnico in miško ter ju uporabljajo za nadzor. Ena vrata USB podpirajo hitro polnjenje in izpolnjujejo standard USB-IF Battery Charging (BC 1.2), kar uporabnikom omogoča polnjenje združljivih pametnih telefonov. Za več možnosti ponuja tudi povezljivost HDMI in DisplayPort. Vsi priključki so nameščeni v eni vodoravni liniji na zadnji strani monitorja, sistem za upravljanje kablov pa pomaga vzdrževati urejen delovni prostor. Tipka EasySelect, krmilna palica, ki omogoča hiter dostop do menija monitorja, pa še olajša življenje. Vsaka podrobnost si prizadeva, da bi bil prednji del monitorja čist in miza urejena.

 Philips 288E2UAE

 

Dizajn in udobje

Monitorji Philips so znani po svoji elegantni zasnovi in značilnostih udobja, Philips 288E2UAE pa izpolnjuje vsako od teh obljub. Ponuja izredno ozek okvir, tanjši dizajn in elegantno stojalo, zaradi česar je idealna izbira za moderen izgled delovnega prostora, hkrati pa nudi boljši prostor za ogled. Nastavljivo stojalo je mogoče nagniti (-5/20 stopinj) in ga postaviti na optimalno višino zaradi funkcije nastavitve višine 100 mm. Monitor Philips 288E2UAE je prijazen do oči, ima zaslon proti bleščanju, način EasyRead omogoča kot na papirju podobno bralno izkušnjo, tehnologija brez migetanja (Flicker-Free) in način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue mode) pa zagotavljata še bolj udobno gledanje.
Philips 288E2UAE izstopa tudi po trajnostnih lastnostih. Je skladen s standardi RoHS, ima certifikata EnergyStar 8.0 in TCO, ne vsebuje svinca in živega srebra in uporablja embalažo, ki jo je mogoče 100% reciklirati.


Novi monitor Philips 288E2UAE bo na voljo od februarja 2021 dalje po priporočeni prodajni ceni 329 EUR.

 

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

 

Nazaj na seznam novic