Philips Monitors razširja svoj portfelj z 
Gaming monitorji Philips E linije

21. september 2020

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja novo E-linijo igričarskih monitorjev, namenjeno tako mlajšim kot ostalim uporabnikom, ki pri monitorju iščejo najboljše lastnosti, privlačen dizajn in zmogljivosti tako za učenje in delo kot za zabavo pri igranju iger.

 

Gaming monitor Philips 242E1GAJ

Philips z novo E-linijo igričarskih monitorjev. Na sliki Philips 242E1GAJ

 

Glede na konstantno in impresivno rast gaming industrije, so monitorji Philips prepoznali potrebo uporabnikov po inovativnih in zmogljivih izdelkih, ki lahko združujejo dizajn s kakovostnimi funkcijami. Vse v tej novi seriji so skrbno načrtovali, da bi zagotovili brezhibno in čim bolj zabavno uporabniško izkušnjo, medtem ko se dizajn popolnoma prilega vsakemu notranjemu interierju in se prilega vsakdanu uporabnika.


“Z vstopom v PC Gaming segment kupcem ponujamo edinstveno vrhunsko ponudbo, ki bo potrošnike osvojila ne le s kakovostjo in najboljšimi lastnostmi, temveč tudi s svojim dizajnom in konceptom”, je povedal Stefan Sommer, direktor trženja in poslovnega upravljanja za Evropo na AOC International Europe in MMD Monitors & Displays. “Ta pomemben korak je bil narejen za izpolnitev zahtev potrošnikov: mladi si želijo en izdelek, ki ustreza vsem nalogam, od učenja do gledanja filmov ali igranja iger, ob čemer vedno pazijo na proračun, medtem ko so milenijci bolj osredotočeni na oblikovanje in inovativne funkcije. Zato smo lansirali to novo serijo, ki bo izpolnila zahteve obeh skupin uporabnikov.”
Prva monitorja nove E linije, ki bosta lansirana, sta monitor Philips 242E1GAJ (23,8"/60,5 cm) in monitor Philips 272E1GAJ (27"/68,6 cm).


Celoten paket

Modela Philips 242E1GAJ in Philips 272E1GAJ imata 16:9 zaslon polne visoke ločljivosti (Full HD) za prikaz podrobnih slik in VA LED panele, ki omogočajo izredno široke kote gledanja 178 stopinj. Tudi dizajn se ujema z izjemno vizualno izkušnjo, saj so monitorji opremljeni 3-stransko zasnovo skoraj brez okvirja, kar daje občutek še večjega zaslona. Vse to skupaj zagotavlja odličen prikaz standardnih pisarniških aplikacij, predvsem pa je primerno za zahtevne grafične aplikacije, brskanje po spletu, fotografije, filme in igranje iger. Za še popolnejšo zabavo so novi 24-palčni in 27-palčni monitorji opremljeni tudi z vgrajenim parom visoko-kakovostnih stereo zvočnikov.

 

GAMING MONITORJI PHILIPS E LINIJE


Več možnosti za zabavo

Nova E serija monitorjev zagotavlja brezhibno izkušnjo s hitrostjo osveževanja 144 Hz, ki prikaže sliko na zaslonu do 144-krat na sekundo ali 2,4-krat hitreje kot standardni monitorji. Takšen hitro odziven monitor je ključnega pomena za konkurenčno igranje iger, saj na zaslonu prikaže vrsto kritičnih slik, ki prikazujejo premikanje sovražnika v izjemno gladkem gibanju in tako olajšajo njihovo ciljanje. Poleg tega hitri odzivni čas 1 ms MPRT (motion picture response time) učinkovito odpravlja zameglitev gibanja in slike ter zagotavlja ostrejše in še bolj natančne slike za izboljšanje igralne izkušnje. Monitor Philips 242E1GAJ je dodatno obogaten s tehnologijo AMD FreeSync™ Premium za igralno izkušnjo brez trganja in trzanja slike.


Za še boljšo izkušnjo so novi gaming monitorji Philips opremljeni s hitro dostopnim OSD zaslonskim menijem, natančno nastavljenim posebej za igralce, in omogoča izbiro več načinov za boljšo podporo in izkušnjo slike na zaslonu. To uporabnikom omogoča, da na svojih monitorjih vedno dobijo najboljšo igralno izkušnjo, ki jo je zdaj mogoče tudi bolje prilagoditi individualnim željam.

Vizuali, ki štejejo

Gaming monitorji E serije so opremljeni s tehnologijo Ultra Wide-Color, ki zagotavlja širši spekter barv za še bolj brilijantno sliko, kar še dodatno poživi medijsko zabavo, slike in celo produktivnost. Zahvaljujoč tehnologiji SmartContrast, ki analizira prikazano vsebino, ti monitorji samodejno prilagodijo barvo in uravnavajo jakost osvetlitve ozadja. Serija E ima tudi tehnologijo Flicker-Free za še večje udobje gledanja in način LowBlue za enostavno produktivnost brez utrujenih oči.

Monitor Philips 242E1GAJ je že na voljo po priporočeni prodajni ceni 179 €, monitor Philips 272E1GAJ pa bo na voljo od sredine oktobra po priporočeni prodajni ceni 219 €.

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

Nazaj na seznam novic