Philips predstavlja 137-palčni LED zaslon z gladkimi prehodi za sestanke

21. december 2020

Doživite vrhunsko vizualno izkušnjo z LED zaslonom Philips 

Privabite in navdušite svoje občinstvo z visoko kontrastno, kristalno čisto sliko, prikazano z gladkimi prehodi na velikem zaslonu za popoln navdih. Z nizkimi elektromagnetnimi emisijami, najboljšimi v svoji kategoriji, in zlatimi žicami, ki zagotavljajo daljšo življenjsko dobo, lahko sedaj združite inovacijo z vrhunsko kakovostjo ter vsakemu sestanku dodate pridih osupljivosti.

  • Polna visoka ločljivost 16:9 (1920x1080)
  • Svetlost 800 nit (umerjeno)
  • Razred B elektromagnetne združljivosti (EMC) zaradi nizkih elektromagnetnih emisij, certificiran s strani TÜV

 

137-palčni Philips LED zaslon


 
Philipsov inovativen dizajn brez robov omogoča edinstveno nastavitev katerekoli konfiguracije, s čimer spodbuja ustvarjalnost v vseh oblikah in velikostih. Zaradi ultra visoke hitrosti osveževanja zaslona slika deluje realistično in s tem doseže maksimalni učinek.
 
Poleg tega lahko vizualizirate polni učinek tega izjemnega zaslona z uporabo Philipsove edinstvene aplikacije ARc. Z uporabo fotoaparata na vaši pametni napravi si lahko predstavljate, kako bi v prostoru deloval katerikoli zaslon Philips. ARc natančno izmeri steno vašega prostora, nato pa vam omogoči, da določite postavitev zaslonov in si jih ogledate z različnih zornih kotov. Za več informacij in prenos aplikacije kliknite tukaj
 
Philipsov 137-palčni LED paket vsebuje:
Modularne 27-palčne LED panele (5x5) z razmikom med točkami 1,5 mm, komplet zaključnih obrob (črn brušen aluminij), rezervne module, krmilnik Novastar VX6S vse v enem, 7 vhodov (2x 3G-SDI, 2x HDMI1.3, 2x DVI, 1x USB), začetni komplet (magnetno orodje, imbus ključi), komplet kablov (10-metrski napajalni in podatkovni kabli).
 
Philipsove LED rešitve so na voljo tudi v polni visoki ločljivosti od 110-palčnih do 165-palčnih zaslonov z razmikom med točkami od 1,2 do 1,9 mm za poslovno uporabo.

 

https://www.philips.co.uk/p-m-pr/professional-displays

 

 

Nazaj na seznam novic