Porsche Design in AGON by AOC predstavljata nov gaming monitor PD27S

29. avgust 2022

Porsche Design AOC AGON PRO PD27SNagrajeni dizajn v kombinaciji z vrhunsko igralno zmogljivostjo


Ekskluzivna oblikovalska znamka Porsche Design in AGON by AOC – ena izmed vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev in IT dodatkov – sta ponovno združili moči in predstavljata Porsche Design AOC AGON PRO PD27S, 27-palčni (68,6 cm) vrhunski gaming monitor z dizajnom, ki ga navdihujejo elementi športnega avtomobila Porsche. S frekvenco osveževanja, povečano s 165 Hz na 170 Hz, odzivnim časom 1 ms (GtG), certifikatom DisplayHDR 400 in širokim barvnim razponom, je PD27S preprosto gaming monitor, enakovreden športnemu avtomobilu. PD27S združuje osupljivo, čisto in funkcionalno zasnovo s tehnologijami na visoki ravni, kar daje uporabniku zadovoljstvo ob vsaki priložnosti, od vsakodnevnih opravil do poslovne uporabe, zabave in visoko zmogljivega igranja.

Portfelj, ki so ga pri AOC ustvarili s Porsche Design, zdaj širijo z novim modelom PD27S, ki si deli isto funkcionalno in umetniško oblikovalsko platformo kot PD32M, ki je bil predstavljen v začetku tega leta, in ponuja poglavitne igralne funkcije v elegantnem paketu.


Porsche Design AOC AGON PRO PD27S
Vrhunski dizajnerski gaming monitor Porsche Design AOC AGON PRO PD27SZ vzpostavljanjem uspešnega partnerstva z vrhunsko blagovno znamko monitorjev AGON by AOC, Porsche Design v gaming industrijo ponovno prinaša dizajn, ki ga navdihujejo športni avtomobili. Z nagradama “iF Design Award” in “Red Dot Award: Product Design 2022” je Porsche Design AOC Agon Pro PD27S prejel najvišje pohvale kritikov, medtem ko sta zmogljivost in raven tehnoloških inovacij enako impresivni kot dizajn.


Nagrajeni dizajn

PD27S si deli brezhibno funkcionalno zasnovo 32-palčnega PD32M, predstavljenega aprila letos. PD27S je tudi prejemnik nagrad “iF Design Award 2022” in “Red Dot Award: Product Design 2022”. Da bi sodelovali na intenzivnih in dolgotrajnih igralnih sejah, se morajo igričarji zanesti na svojo trdno in robustno igralno opremo. Glavna atrakcija PD27S je stojalo iz peskane aluminijaste litine, ki s svojo čvrsto, funkcionalno zgradbo in edinstveno obliko spominja na volan in napere platišča športnega avtomobila. Čist, poenostavljen dizajn PD27S ima zožene površine na zadnji strani ohišja in ob straneh, ki sledijo funkcionalni postavitvi notranjih komponent. Kovinski mrežasti vložki, podobni odprtinam za hlajenje zraka na avtomobilu, vsebujejo zvočnike na levi in desni strani monitorja. Ti odseki so posredno osvetljeni od zadaj s prilagodljivo osvetlitvijo RGB (Light FX) za večjo dinamiko in kakovost uporabniške izkušnje. Zahvaljujoč ergonomskemu stojalu ponuja PD27S vrtljivo orientacijo, nastavitev višine 150 mm ter prilagoditve nagiba in vrtenja.

Porsche Design AOC AGON PRO PD27S

Najsodobnejša “State-of-the-art” tehnologija

Ekskluziven dizajn PD27S v kombinaciji z izjemnim strokovnim znanjem zaposlenih pri AGON by AOC zagotavlja impresivno zmogljivost za ambiciozne igričarje. Porsche Design AOC AGON PRO PD27S ima ravno IPS (AAS) ploščo za visoko barvno natančnost in širok barvni razpon. Zahvaljujoč prodorni in živi barvni reprodukciji 10-bitne plošče IPS, PD27S pokriva 95 % lestvice DCI-P3 in 99 % lestvice sRGB, kar mu omogoča, da izstopa pri izpolnjevanju vseh barvnih zahtev. Eksplozija barv na PD27S s certifikatom DisplayHDR 400 je dodatno izboljšana z zmožnostjo zaslona za dekodiranje in reprodukcijo vsebine z visokim dinamičnim razponom v filmih, videoposnetkih in igrah za prikaz realističnih slik.

Zahvaljujoč ostri ločljivosti QHD (2560x1440) na 27-palčnem zaslonu, ima PD27S visoko gostoto slikovnih pik 109 ppi, kar je popolnoma primerno za vsakodnevno poslovno uporabo. Ločljivost QHD je tudi primarna izbira ambicioznih igričarjev, ki zlahka dosežejo visoko hitrost sličic in hkrati ostrino. Hitrost osveževanja 165 Hz / 170 Hz in odzivni čas 1 ms GtG zagotavljata tekoče gibanje v hitrih igrah, praktično brez t.i. ghostinga. Zahvaljujoč tehnologiji Adaptive-Sync podpira PD27S tudi spremenljivo hitrost osveževanja, kar odpravlja artefakte, kot sta zatikanje in trganje slike.

AOC PD27S Light FX


Napredni dnevni “voznik”

PD27S ni samo gaming monitor, ampak tudi odličen vsestranski monitor za najrazličnejše dnevne izzive in naloge. Opremljen s 4-portnim vozliščem USB 3.2, je mogoče hitro in enostavno povezati zunanje periferne naprave, kot so tipkovnice, miške ali zunanji pogoni, kar zmanjša nered in zapletanje kablov ter na vsaki mizi zagotovi čisto in funkcionalno postavitev. Za popolno avdio-vizualno izkušnjo ima PD27S dvojna 5W zvočnika, izboljšana z DTS za zagotavljanje čistega in bogatega zvoka.

Da bi uporabnike spomnil na svojo dediščino, bo monitor uporabnike “pozdravil” z animiranim začetnim logotipom. Za prilagajanje različnih nastavitev, vključno z barvnimi načini ali igralnimi nastavitvami, je tudi zaslonski meni oblikovan z edinstvenim dizajnom. Monitorju je priložen USB ključek, ki vsebuje uporabniške priročnike in pripadajočo programsko opremo.

Porsche Design AOC AGON PRO PD27S je zdaj na voljo v trgovinah Porsche Design, pri specializiranih prodajalcih in na spletu na www.porsche-design.com ter v izbranih spletnih trgovinah po priporočeni prodajni ceni 499 €.


Porsche Design AOC AGON PRO PD27SNazaj na seznam novic