Trajnostna produktivnost v kombinaciji z odličnimi zmogljivostmi v najnovejšem dodatku Philips monitorjev B linije

18. februar 2021

Resnično trajnostna produktivnost v kombinaciji z odličnimi zmogljivostmi

Energijsko učinkovita produktivnost 

Novi monitor Philips 242B1G prinaša znatne prihranke energije zaradi izjemno energetsko učinkovite zasnove, zaradi katere je ta model idealen tudi za zapletene postavitve. Natančneje, njegove energetsko učinkovite funkcije uporabljajo novo tehnologijo LED osvetlitve, ki ohranja svetlost in barvo, hkrati pa porabi bistveno manj energije. Monitor je opremljen tudi z vrsto drugih tehnologij za varčevanje z energijo, kot so PowerSensor, LightSensor in 0-vatno stikalo za nično porabo energije.

PowerSensor prek neškodljivih infrardečih signalov zazna prisotnost ali odsotnost uporabnika in samodejno zmanjša svetlost zaslona ter tako prihrani do 80% stroškov energije. Tehnologija LightSensor zaznava svetlobo iz okolice in temu prilagodi svetlost zaslona. Naslednja pomembna lastnost, zaradi katere je ta monitor še posebej učinkovit pri zmanjševanju ogljičnega odtisa uporabnikov, je stikalo Zero Power Switch. S pritiskom na 0-vatno fizično stikalo lahko uporabniki popolnoma izključijo svoj monitor iz napajanja, kar povzroči nično porabo energije. 

Philips 242B1G

Monitor Philips 242B1G je okolju prijazen

Okolju prijazen od znotraj navzven

Pravi okolju prijazni uporabniki zahtevajo okolju prijazne in trajnostne materiale, da učinkovito zmanjšajo svoj ogljični odtis in spodbujajo krožno porabo. Ta model je zanje idealna izbira. Philips 242B1G je sestavljen iz 85% recikliranih plastičnih delov, ponaša se s certifikatom TCO Edge in je popolnoma brez škodljivih snovi, kot so živo srebro, halogen (za zmanjšanje vpliva na okolje) in PVC/BFR delci. Poleg tega so vsi embalažni materiali tega modela 100% reciklirani in izpolnjujejo poglavitne mednarodne standarde, kot so EnergyStar 8.0, EPEAT1 in RoHS.

Slike prijetne za oči

Philips 242B1G je opremljen tako, da ustreza visokim standardom produktivnosti in udobja. Zato ima tehnologijo IPS za čudovite barve in ostre slike, ki je kot nalašč za različne naloge, od urejanja fotografij, brskanja po spletu, do profesionalnih aplikacij, ki zahtevajo natančnost barv in dosledno svetlost. Zasloni IPS uporabljajo tudi napredno tehnologijo, ki zagotavlja izredno široke kote gledanja 178/178 stopinj, kar je še posebej koristno pri skupinskem delu.

Monitor Philips 242B1G


Za udobje uporabnikov, zlasti tistih, ki preživijo veliko ur pred monitorjem, ta model vključuje tri enostavne funkcije, ki zmanjšajo obremenitev oči. LowBlueMode zmanjša škodljive kratkovalovne žarke modre svetlobe, medtem ko FlickerFree uravnava svetlost in zmanjša utripanje za bolj udobno gledanje. EasyRead dopolnjuje ponudbo za bralno izkušnjo, podobno kot na papirju.

Novi monitor Philips 242B1G je na voljo od februarja dalje po priporočeni maloprodajni ceni 209 €.


Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

Nazaj na seznam novic