Novi Ultra High Brightness 4K profesionalni zasloni Philips za notranja in delno zunanja okolja

23. februar 2023

Zaslon brez omejitev: nova, tanka serija Philips High Bright 4000 v svoj portfelj digitalnih zaslonov prinaša novo raven vsestranskosti in zanesljivosti. Najnovejši zasloni se lahko inteligentno prilagajajo in premagajo vse svetlobne pogoje za brezhibno delovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Profesionalni zasloni Philips Ultra High Brightness 4K

Profesionalni zasloni Philips Ultra High Brightness 4K za brezkompromisno jasnost slike v vseh svetlobnih pogojih


Nova serija zagotavlja brezkompromisno jasnost slike in zmogljivost v katerem koli notranjem ali delno zunanjem okolju, vključno z zahtevnimi, zelo osvetljenimi okolji. Nadgradnja najbolje prodajane PPDS serije Philips High Bright, ki je bila prvič predstavljena na ISE 2023, prinaša še večji nabor izbire, prilagodljivosti in priložnosti za podjetja, ki želijo s svojo komunikacijo preko digitalnih zaslonov narediti velik vtis, saj serija 4000 zagotavlja bogato in zanesljivo vidno izkušnjo z visoko svetlostjo, 24 ur na dan.
Novi modeli, zasnovani za vsebine, ki zahtevajo, da so vidne ves čas, so opremljeni z najnovejšimi funkcijami strojne in programske opreme ter inovacijami PPDS, vključno z napredno visoko svetlostjo 2500 cd/m2 (55” model) in 3000 cd/m2 (75” model).

Od trgovin do javnih prizorišč - nova serija High Bright 4000 omogoča tako pokončno kot ležečo namestitev v okoljih , ki so izpostavljeni nenehno spreminjajočim se svetlobnim razmeram okolice, kot so npr. izložbe.


Vrhunska vidnost

Philipsova serija High Bright 4000 bo z lahkoto obvladala vse svetlobne razmere, ki jim je izpostavljena – vključno z neposredno sončno svetlobo – kar omogoča prikaz vsebine in uživanje v njej, kot je predvideno, podnevi in ponoči. Popolno za izložbe v trgovinah in info točke v javnih prostorih.

Nova serija 4000, ki dopolnjuje in razširja ponudbo Philipsove High Bright H linije, je na voljo v 55-palčnih (55BDL4002H/00) in UHD 75-palčnih (75BDL4003H/00) različicah modelov, ki se ponašajo z novo izjemno tanko zasnovo, kar do 34 mm tanjšo od prejšnjih modelov H-linije, medtem ko 17,5 mm (55”) in 18,8 mm (75”) okvir zagotavlja tanko in elegantno predstavitev ter izkušnjo gledanja.
Sončna svetloba je eden največjih naravnih izzivov za digitalno prikazovanje, in ko podjetja želijo razširiti in pospešiti svoje komunikacije, bodisi v izložbi trgovine bodisi pri zagotavljanju najnovejših potovalnih informacij na letališču je bistvenega pomena, da lahko svoja sporočila posredujejo na najbolj jasen in učinkovit način. Pri mnogih zaslonih na trgu teh ambicij ni mogoče vedno doseči do želenega standarda, kar ogroža celotno izkušnjo. S serijo High Bright 4000 so te ovire premagane.

Profesionalni zaslon Philips 75BDL4003H/00 Ultra High Brightness 4K


75-palčni UHD profesionalni zaslon Philips 75BDL4003H/00 z napredno visoko svetlostjoInformirajte, zabavajte, navdihujte

Novo Philipsovo serijo High Bright 4000 lahko, preko opcijskega izbirnega modula CRD50, poganja Android SoC. Novi zasloni so opremljeni tudi z dvema dodatnima senzorjema za inteligentno upravljanje toplote, ki sta vgrajena v ozek okvir, kar omogoča, da se temperature vsakega zaslona ves čas inteligentno uravnavajo in spremljajo, kar ohranja idealne pogoje delovanja in zmogljivost.
Nova serija High-Bright, izpolnjuje tudi PPDS-ovo strategijo zavezanosti k trajnosti, ki strankam pomaga zmanjšati porabo energije in podaljša življenjsko dobo izdelka. Z vgrajenimi svetlobnimi senzorji se bodo ravni svetlosti samodejno prilagodile spreminjajočim se dnevnim razmeram za dosledno izkušnjo gledanja, hkrati pa bodo pomagale zmanjšati tekoče stroške in podaljšati življenjsko dobo izdelka. Poleg tega so zasloni pakirani v reciklirani embalaži, vključno z zmanjšano rjavo škatlo, natisnjeno samo z enobarvnim črnilom na osnovi soje in brez uporabe plastičnih vrečk za dodatke.


Vi imate nadzor

Združljivo s PPDS Wave -  evolucijsko platformo v oblaku, ki odpira moč, vsestranskost in inteligenco profesionalnih zaslonov Philips – ob uporabi skupaj z izbirnim modulom CRD50 lahko stranke izkusijo polni potencial svojih zaslonov z enostavnim upravljanjem, spremljanjem ter naprednim razporejanjem in ustvarjanjem vsebine (kot so marketinške akcije in ad hoc promocije),vse preko intuitivnega in za uporabo enostavnega vmesnika. Ne glede na to, ali gre za spremembe promocije v trgovini, novo osupljivo razstavo v muzeju ali galeriji ali preprosto, a pomembno posodobitev storitve v lokalnem prometnem vozlišču, je vsebino mogoče ustvariti in prikazati v trenutku.


Ko neuspeh ni opcija

Ko okvara preprosto ni mogoča in je zanesljivost najpomembnejša, so zasloni serije High Bright 4000 opremljeni tudi z na trgu vodilno PPDS-ovo tehnologijo FailOver, ki zagotavlja, da zasloni nikoli ne bodo ostali prazni, saj se s samodejnim preklapljanjem med primarnimi in sekundarnimi vhodi zagotovi kontinuirano predvajanje vsebine, tudi v primeru odpovedi primarnega vira.

Profesionalni zasloni Philips


Nazaj na seznam novic