Izvozi artikel:
Deli z ostalimi na:
Ident artikla: 8016700

Microsoft Windows 11 Pro 64-bit SLO DSP (FQC-10551)

181,78 €
Družina, prijatelji, zanimanja, glasba, stvaritve - sistem Windows 11 je osrednje mesto za vse. Z novo zasnovo in orodji za izboljšanje učinkovitosti ste pripravljeni na vse, kar vas še čaka.
Opis izdelka

Ustvarite učinkovito namizje

Sistem Windows 11 vključuje enostavna orodja, ki vam lahko pomagajo optimizirati prostor na zaslonu in povečati storilnost. Združite jih z naročnino na Microsoft 365 in za opravljanje nalog ne bo več nobenih ovir.

Preusmerite potek dela

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams - aplikacije*, ki jih potrebujete za nemoteno delo z novimi orodji za večopravilnost, kot so postavitve za pripenjanje, namizja in nova, še bolj intuitivna izkušnja ponovne združitve.

Povežite s s komerkoli

Klepet in klicanje sta vgrajena kar v opravilno vrstico in povsem integrirana z Outlookom in Koledarjem, zato se lahko enostavno povežete že z nekaj kliki.

Najnovejše rešitve za učinkovitost igranja v računalniku

Igrajte najnovejše igre z neverjetno pristnimi grafikami. Igrajte z igralci v konzoli. Igrajte s priljubljenimi zunanjimi napravami. Sistem Windows 11 omogoča prilagojeno igranje


Novi načini povezave

S klepetom v aplikaciji Microsoft Teams lahko kar z namizja (brezplačno) vzpostavite stik s komer koli in kakor koli želite (klic, klepet, besedilo ali video).

Tehnične lastnosti

Seznam vseh minimalnih sistemskih zahtev za Windows 11

  • Procesor: 1 gigaherčni (GHz) ali hitrejši z dvema jedroma ali več v združljivem 64-bitnem procesorju ali sistem na čipu (SoC)
  • Pomnilnik: 4 GB pomnilnika RAM
  • Prostor za shranjevanje: Naprava za shranjevanje zmogljivosti 64 GB ali več
  • Vdelana programska oprema sistema: Vmesnik UEFI, možnost varnega zagona.
  • TPM: Modul zaupanja TPM različice 2.0. Tukaj najdete navodila o tem, kako lahko poskrbite, da bo vaš računalnik ustrezal tej zahtevi
  • Grafična kartica: Združljiva s tehnologijo DirectX 12 ali novejša z gonilnikom WDDM 2.0
  • Ločljivost zaslona: Zaslon visoke ločljivosti (720p) z diagonalo več kot 9 palcev, 8 bitov na barvni kanal
  • V napravi mora biti nameščen sistem Windows 10, različica 2004 ali novejša različica, da boste lahko izvedli nadgradnjo. Brezplačne posodobitve so na voljo prek storitve Windows Update: Nastavitve > Posodobitev in varnost

 

Video

Dokumenti