Ident artikla: 8016700
Slika za proizvajalca Microsoft

Microsoft Windows 11 Pro 64-bit SLO DSP (FQC-10551)

181,78 €
Družina, prijatelji, zanimanja, glasba, stvaritve - sistem Windows 11 je osrednje mesto za vse. Z novo zasnovo in orodji za izboljšanje učinkovitosti ste pripravljeni na vse, kar vas še čaka.

Brezplačna dostava nad 250€

Zaloga: Izdelek je na zalogi
- +

Izvozi artikel:

pdf-icon print-icon
Opis izdelka

Ustvarite učinkovito namizje

Sistem Windows 11 vključuje enostavna orodja, ki vam lahko pomagajo optimizirati prostor na zaslonu in povečati storilnost. Združite jih z naročnino na Microsoft 365 in za opravljanje nalog ne bo več nobenih ovir.

Preusmerite potek dela

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams - aplikacije*, ki jih potrebujete za nemoteno delo z novimi orodji za večopravilnost, kot so postavitve za pripenjanje, namizja in nova, še bolj intuitivna izkušnja ponovne združitve.

Povežite s s komerkoli

Klepet in klicanje sta vgrajena kar v opravilno vrstico in povsem integrirana z Outlookom in Koledarjem, zato se lahko enostavno povežete že z nekaj kliki.

Najnovejše rešitve za učinkovitost igranja v računalniku

Igrajte najnovejše igre z neverjetno pristnimi grafikami. Igrajte z igralci v konzoli. Igrajte s priljubljenimi zunanjimi napravami. Sistem Windows 11 omogoča prilagojeno igranje


Novi načini povezave

S klepetom v aplikaciji Microsoft Teams lahko kar z namizja (brezplačno) vzpostavite stik s komer koli in kakor koli želite (klic, klepet, besedilo ali video).

Tehnične lastnosti

Seznam vseh minimalnih sistemskih zahtev za Windows 11

  • Procesor: 1 gigaherčni (GHz) ali hitrejši z dvema jedroma ali več v združljivem 64-bitnem procesorju ali sistem na čipu (SoC)
  • Pomnilnik: 4 GB pomnilnika RAM
  • Prostor za shranjevanje: Naprava za shranjevanje zmogljivosti 64 GB ali več
  • Vdelana programska oprema sistema: Vmesnik UEFI, možnost varnega zagona.
  • TPM: Modul zaupanja TPM različice 2.0. Tukaj najdete navodila o tem, kako lahko poskrbite, da bo vaš računalnik ustrezal tej zahtevi
  • Grafična kartica: Združljiva s tehnologijo DirectX 12 ali novejša z gonilnikom WDDM 2.0
  • Ločljivost zaslona: Zaslon visoke ločljivosti (720p) z diagonalo več kot 9 palcev, 8 bitov na barvni kanal
  • V napravi mora biti nameščen sistem Windows 10, različica 2004 ali novejša različica, da boste lahko izvedli nadgradnjo. Brezplačne posodobitve so na voljo prek storitve Windows Update: Nastavitve > Posodobitev in varnost

 

Video