Zmogljivost in produktivnost kadarkoli in kjerkoli: Philips Monitors predstavlja nov prenosni monitor

8. avgust 2022

Prenosni USB-C monitor 16B1P3302


Zmogljivost, prilagodljivost, delo na poti

V današnjem svetu hitrega tempa je mobilnost odločilna značilnost vsakdanjega življenja – večja mobilnost pa zahteva večjo prilagodljivost. Ne glede na to, ali je doma ali v pisarni, s prijatelji ali s sodelavci, pri večopravilnosti ali sproščanju, uporabniki potrebujejo rešitve, ki so lahko v koraku z njihovim dinamičnim življenjskim slogom. Zato je Philips Monitors predstavil popolnoma nov in lahek 16-palčni (15,6" / 39,6 cm diag.) monitor Philips 16B1P3302. Bogat s funkcijami, a hkrati izjemno prenosljiv za izboljšano zabavo in produktivnost – vse to v elegantnem, tankem in večkrat nagrajenem dizajnu.

Ključne funkcije

  • IPS LED tehnologija širokega pogleda za pristne in natančne barve
  • 16:9 Full HD (1920 x 1080) zaslon za ostre in podrobne slike
  • En dvojno oklopljen USB kabel, za večjo prilagodljivost in manj nereda s kabli
  • Gledanje na dveh zaslonih za večjo produktivnost
  • USB-A s funkcijo DisplayLink za preprosto predstavitev in skupno rabo
  • Lahek, zložljiv, nagrajen dizajn za prilagodljivost s stilom

“Prenosni monitor Philips 16B1P3302 je bil narejen za današnji aktiven življenjski slog na poti. Mimo tradicionalnega delovnega okolja in delovnega življenja, pozdravljamo hibridno delo in izjemno prilagodljivost. Ta model združuje funkcije fiksnega monitorja za povečanje produktivnosti in zmogljivosti z enostavno prenosljivostjo prenosnika.” – je povedal Carlos Sanchez, višji produktni vodja za Evropo pri MMD Monitors & Displays.

Philips 16B1P3302 prenosni monitor

Eleganten prenosni USB-C monitor Philips 16B1P3302 bo postal vaš nepogrešljivi spremljevalecKo prenosljivost sreča produktivnost

Philips 16B1P3302 ima vse funkcije, potrebne za enostavno produktivnost v različnih delovnih kontekstih, od tankih pisarniških namiznih računalnikov do dela na daljavo in vseh vrst mobilnih delovnih rešitev. Njegov izboljšan 16:9 Full HD zaslon s funkcijo SmartImage je kompakten za enostaven transport in shranjevanje, hkrati pa zagotavlja izjemen vizualni učinek z živimi barvami, ostrimi detajli in bogatim kontrastom. Tehnologija IPS zagotavlja velikodušne kote gledanja 178°/178°, tako da lahko uporabniki uživajo v prikazu iz skoraj katerega koli kota.


Prenosni monitor Philips 16B1P3302

Prilagodljivo nagibno stojalo se lahko upogne do 90°


Prilagodljivost je z monitorjem Philips 16B1P3302 resnično zagotovljena, zahvaljujoč naboru funkcij, zasnovanih za olajšanje dela in igre na poti. Tanek, reverzibilni USB kabel monitorja je mehak in upogljiv, da se prilega v katero koli torbo, medtem ko priključki tipa C in tipa A uporabnikom omogočajo, da uživajo v videu visoke ločljivosti s pametnega telefona ali prenosnika, izkoristijo produktivnost z dvojnim zaslonom, napolnijo monitor, prenašajo podatke pri visokih hitrostih in uživajo v hitri, enostavni skupni rabi in predstavitvi.
Poleg teh prilagodljivih, visoko zmogljivih funkcij sta pri Philipsovemu modelu 16B1P3302 ključna udobje in dobro počutje, ki vključuje prilagodljivo nagibno stojalo, ki se lahko upogne od 0 do 90°, ter očem prijazen način LowBlue Mode in tehnologijo brez utripanja.


Cena in razpoložljivost

Philips 16B1P3302 bo na voljo od julija dalje po priporočeni prodajni ceni 239 EUR.

Več informacij o monitorju Philips 16B1P3302:

Business Monitor Prenosni monitor 16B1P3302/00 | Philips

Prenosni monitorji
Nazaj na seznam novic