RSS

Novice in obvestila

Novi 28-palčni monitor Philips 288E2UAE je s svojimi 1,07 milijardami barv, izjemno hitrim prenosom podatkov preko USB 3.2 ter tankim in atraktivnim dizajnom odlična izbira za uporabnike, ki iščejo eleganten videz in zahtevajo profesionalno raven tako za zabavo kot delo.

Če želite narediti vtis v konferenčni sobi – ali v katerikoli drugi sejni sobi – boste to najbolje storili z vrhunskim LED zaslonom. Sedaj vam Philips Professional Display Solutions ponuja LED paket, s katerim lahko brez truda dosežete kakovost, močan vtis in inovacijo, pri čemer vam priskrbijo vse potrebne komponente.

Philips predstavlja nova 31,5-palčna monitorja Philips 326P1H in Philips 329P1H, ki se ponašata z vgrajeno priključno postajo USB-C z zmogljivostjo napajanja, briljantno kakovostjo slike z visoko natančnostjo in jasnostjo in spletno kamero, opremljeno z naprednimi senzorji za prepoznavo obraza v funkciji Windows Hello.

AOC predstavlja dva nova 31,5-palčna igričarska monitorja iz svoje večkrat nagrajene G2 linije: CQ32G2SE (QHD - 1440p ločljivost) in C32G2AE (FHD - 1080p ločljivost). Oba monitorja imata 1500R ukrivljeni VA panel, neverjetno hitro 165 Hz frekvenco osveževanja in 1 ms odzivni čas. Monitorja velikega formata podpirata tehnologijo AMD FreeSync Premium in nizko vhodno zakasnitev za svilnato gladko igralno izkušnjo brez trganja slike.

Philips predstavlja dva nova monitorja iz nove Philipsove E-linije za PC Gaming: 24-palčni monitor Philips 242E1GAEZ in 27-palčni model Philips 272E1GAEZ. Z po višini nastavljivim stojalom za čim večje udobje gledanja, ta dva nova modela združujeta funkcije, osredotočene na zabavo in ergonomijo, da zagotovita idealno izkušnjo gledanja.

Sanjate o večjem prostoru na zaslonu, ki bi vam pomagal pri večopravilnosti pri delu? Morda je napočil čas, da svoj sistem nadgradite z UltraWide zaslonom. Pri izbiri UltraWide monitorja je potrebno upoštevati marsikaj, mi smo seznam zožili na pet glavnih značilnosti - jasen panoramski pogled, izboljšana produktivnost, briljantne zmogljivosti, udobje za oči in trajnost. Te in še številne druge lastnosti najdete v izjemnem Philpsovem monitorju 346P1CRH.

Philips predstavlja nove LCD monitorje na dotik s tehnologijo SmoothTouch in premazom proti bleščanju: 17" monitor Philips 172B9TL in 24" Philips 242B9TL. V današnjem tehnološko usmerjenem svetu so zasloni na dotik tako zelo cenjeni, da jih je mogoče uporabiti v najrazličnejših panogah: kamorkoli se danes ozrete, povsod lahko vidite naprave, ki temeljijo na tehnologiji dotika.

AOC predstavlja novi prenosni monitor z zaslonom na dotik in USB-C povezljivostjo. 15,6" monitor 16T2 je opremljen z IPS zaslonom ločljivosti Full HD in ga je mogoče preko dveh vrat USB-C ali vrat Micro HDMI enostavno povezati s prenosnikom, namizjem / strežnikom ali pametnim telefonom. Zahvaljujoč vgrajeni bateriji 8000 mAh ga ahko uporabljate na poti brez vira napajanja, lahko pa služi kot prenosna baterija za polnjenje mobilnih naprav.

Philips predstavlja novo E-linijo igričarskih monitorjev, namenjeno uporabnikom, ki pri monitorju iščejo najboljše lastnosti, privlačen dizajn in zmogljivosti tako za učenje in delo kot za zabavo pri igranju iger. Vse v novi seriji so skrbno načrtovali, da bi zagotovili brezhibno in čim bolj zabavno uporabniško izkušnjo, medtem ko se dizajn popolnoma prilega vsakemu notranjemu interierju in se prilega vsakdanu uporabnika.

Philips predstavlja E2 serijo, novo družino monitorjev, ki združuje eleganten dizajn in inovativne funkcije ter se popolnoma prilega vašemu domu ali pisarni. Izjemno ozek 3-stranski ali 4-stranski dizajn brez okvirja zagotavlja maksimalno vidno polje z minimalnimi motnjami, kar je še posebej primerno za grafično oblikovanje in profesionalne aplikacije.